Trifact
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,390
o mistik leton bot ilanı geldiğine göre sonbahar kış geldi demektir
o mistik leton bot ilanı geldiğine göre sonbahar kış geldi demektir
Kardeşim sen onlara bakma bu hayatta her şeyin değerini bilmek için en dipten yukarı sekmen gerekiyor. Zoru görüyorsun ileride kolay önüne geldiğinde diğerlerinin hissemediği duyguları hissedeceksin bu satın alınamazBenim bir günlük yömyem![]()
Orası öyle de ben yaklaşık 10 senedir en dipten gidiyorum. Zaten bu paraya çalışılmaz ben kısa süreliğine zaman geçirmek amaçlı girmiştim.Kardeşim sen onlara bakma bu hayatta her şeyin değerini bilmek için en dipten yukarı sekmen gerekiyor. Zoru görüyorsun ileride kolay önüne geldiğinde diğerlerinin hissemediği duyguları hissedeceksin bu satın alınamaz![]()
Benim bir günlük yömyem![]()
Soğuk geçiriyor mu ?Kalitesini merak edenler için ürün için 2 yıllık kullanım yorumumu yapayım:
2024 yılında aldım, iki kış geçirdim. Geçen sene birinden su aldı, sanırım yan ön bağcık tarafından geldi. Zor şartların botu değil. Evden işe yağmur, çamurla işiniz yoksa son derece güzel bir ürün. Bugün farklı bir rengini daha aldım. Hergün farklı bir bot giymek, ürünlerin ömrünü uzatıyor. Toplamda üç botum oldu bu son siparişle. Bu gibi ürünleri, yaza girişte ve kış ortasında vazelin sürerek ömrünü inanılmaz uzatıyorsunuz. Bu fiyata gayet makul bir ürün. Giydiğinizde asla ucuz bir ürün görünümü ve hissiyatı vermiyor.
Alıntıladığın kişi, senin usta olabilir.Orası öyle de ben yaklaşık 10 senedir en dipten gidiyorum. Zaten bu paraya çalışılmaz ben kısa süreliğine zaman geçirmek amaçlı girmiştim.
Bi de her konuda "geçenlerde kampanya vardı iki tanesi bu fiyataydı" diyen biri oluyordu daha o eleman damlamamış. Bi de ne hikmetse o iki al bir öde zamanı hiç konusu açılmaz.o mistik leton bot ilanı geldiğine göre sonbahar kış geldi demektir![]()
Yok benim ustanın internete foruma pek zamanı yok en son bir yömyeli işe gitmişti. Beni götürmedi işveren ustama kuki falan diyordu bu yaşta hiç durmadan çalışıyor adam yanında da kelepçe falan götürdü mekanik tesisat falan çekecek herhaldeAlıntıladığın kişi, senin usta olabilir.![]()