• ‼️Sizlerin forumda daha keyifli ve sorunsuz vakit geçirmesi adına saat 23:30'dan itibaren kısa süreli bir güncelleme ve bakım çalışması yapılacaktır. İşlemler sürerken kesintiler yaşanabilir.

Masama Cay Dokuldu

est76

80+
Reaksiyon skoru
188
dun aksam masama cay dokuldu sonra masanın arkasından bir kac damla akarak uclu prize denk geldi anında salterler attı bende prizi kurulayip bu sabaha kadar bekledim yarım saat once falan taktım monitore guc geliyor ama pcde tık yok fislerde en ufak kararma yanık sararma vs yok psu patladı diye dusunuyorum ekran kartının falan zarar gormus olma ihtimali varmi

dun aksam masama cay dokuldu sonra masanın arkasından bir kac damla akarak uclu prize denk geldi anında salterler attı bende prizi kurulayip bu sabaha kadar bekledim yarım saat once falan taktım monitore guc geliyor ama pcde tık yok fislerde en ufak kararma yanık sararma vs yok psu patladı diye dusunuyorum ekran kartının falan zarar gormus olma ihtimali varmi
psu modeli ne , korumalarına bakmak lazım.

Hocam power tuşuna pc kapalıyken 10 saniye basılı tutup açmayı dener misin?

dandik hazır sistem psu kasayla beraber geliyodu darkflash dlm 21 650w olmasi lazim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

kablolar takili haldeyken mi yoksa statik elektrik icinmi diyorsunuz
elektrik varsa boşaltsın hocam

psu nun koruması var büyük ihtimalle kendisini feda etti , pc nin statik elektriğini boşaltıp farklı bı prizde denermisin bide

Pusudan dolayı olabilir, net bişey soyleyemem
hocam patlar diye fisi korka korka taktigim icin tam oturmamis simdi tam oturtunca calisti ama guc kablosunda sıkıntı var gibi psuya takarken cazur cuzur sesler cikartiyo

Geri