İkinci El Satışlarda Vergi Dönemi Başladı: Resmî Gazete Yayımlandı

Sizce bu düzenleme ikinci el fiyatlarını etkiler mi?

• Oy kullanan toplam üye
    49
8 boxerım var sayın bakan 3 tanesi tutku 2 tanesi seher yıldızı(biri yırtık) 3 taneside jack jones(taksitle aldım) bir sıkıntı olmaz di mi lüks tüketim vergisi falan?
3'ten fazlası, her giydiğinde ek vergisi olması lazım. Olmaz böyle, fazla zenginleştik.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Saçmalığın daniskası diyorum bir şey demiyorum
İnternetten bir sürü şey alıyorum kullanıyorum kullanmıyorum kimi kenarda duruyor ihtiyacım kalmıyor ilana koyup satıyorum gelen parayla başka şeyler alıyorum vs. vs. vs.
Zamanında satın almış olduğumuz ürünlere vergisini ödemişken satarken neyin vergisiymiş bu anlamadım ben
Hayırdır, verginin vergisinin vergisini vermeye karşı gibisin.

İlanlarımı satmadığımı idda ederek kaldırım anlamzlar parayıda nakit alırım

Yeni site açıom KaçakAhibinden artık bütün 2. Eli orda döndürücez herkesi beklerim

15 yaşındakiler vergiye tabbi mi bana devlet bakmak zorunlu dğeilmi be kral

İlan koyulabilen yerlere bazı düzenlemeler getirtebilirler :)
ARtık forumdan satıcam

Hayırdır, verginin vergisinin vergisini vermeye karşı gibisin.
Vergi vermeye burada bence kimse karşı değildir zaten sonuçta vergi devletin can damarı
Ama işte saçma kısmı zaten alırken ödenen vergi var satarken bir de kullanılmış diye normal fiyattan en az %30 daha ucuza satıyoruz kullanılmış diye
Üstüne bir de vergi eklenirse ne anladım ben bu işten zaten zararına gidiyor sattığımız şeyler maksat nakite dönsün değerlensin hem dünya sermayesine ikinci el ürün alıp satarak katkıda bulunuyoruz çöpe gitmesindense üstüne vergi ödenirse kimse ikinci el alıp satmaya devam etmez çöpe atar değmeyecek ürünleri çok fazla kayıp olur böylelikle

Bu daha da sıkılaşır böyle kalmaz görün bakın. Yılda 3 ( :kekw: ) de kalkar komple vergilendirirler.

Paramgüvende ile sattım bitti beyler yada e devletini kiralıyıp sahibinden hrsabı açaz artık

Yani vergi muhabbeti kesin gelecek ise herkes nakit çevirecek ticaretini bunun önüne nasıl geçecekler ben anlamıyorum

Vergi vermeye burada bence kimse karşı değildir zaten sonuçta vergi devletin can damarı
Ama işte saçma kısmı zaten alırken ödenen vergi var satarken bir de kullanılmış diye normal fiyattan en az %30 daha ucuza satıyoruz kullanılmış diye
Üstüne bir de vergi eklenirse ne anladım ben bu işten zaten zararına gidiyor sattığımız şeyler maksat nakite dönsün değerlensin hem dünya sermayesine ikinci el ürün alıp satarak katkıda bulunuyoruz çöpe gitmesindense üstüne vergi ödenirse kimse ikinci el alıp satmaya devam etmez çöpe atar değmeyecek ürünleri çok fazla kayıp olur böylelikle
2.el piyasası zaten kötüydü, komple öldürdüler artık.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,242,077
Üyeler
203,699
Son üye
lmrylmzl
Geri