🔥İndirim İnfinix Hot 50 8/256 11.396 TL!

İsimbulamajim

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
6,216
Birdaha baktımda alınır ya. 15 bin TL altı telefon yok artık. Transsion markaları 2K kayıt koymayı niye bu kadar çok seviyor bilmiyorum ama bundada var. Samsung'un örnek alması lazım.
Yani 2K video, Helio G100 işlemci, 120 Hz ekran ve 8 GB RAM ve 256 GB hafıza var. Elinizde çok giriş seviyesi hissiyatı veren bir cihaz değil. Ayrıca asıl bombası 7.7 mm çok ince bir cihaz ANCAKKK hiç güncelleme almamış. Android 14'te kalmış.

Mediamarkt'ta da 8/256'sı mağazalara özel:

İnfinix markasını pek sevmem ama 11k için iyi gibi :) Ara ara amazon depoya 11k ya a17 düşüyor onu da takip edebilirsiniz.

İnfinix tecno gibi markaları kesinlikle yd kayıtlı alın derim çok daha ucuza fp telefon almış olursunuz eski telefonum camon 20 proyu 6 bin TL'ye almıştım 3 sene geçti hala imeisi duruyor.

0 olması çok zaruri değilse ip 11 bile daha iyi olur öyle diyim.

• Beğen
Reaksiyonlar: Lowe
Birdaha baktımda alınır ya. 15 bin TL altı telefon yok artık. Transsion markaları 2K kayıt koymayı niye bu kadar çok seviyor bilmiyorum ama bundada var. Samsung'un örnek alması lazım.
Yani 2K video, Helio G100 işlemci, 120 Hz ekran ve 8 GB RAM ve 256 GB hafıza var. Elinizde çok giriş seviyesi hissiyatı veren bir cihaz değil. Ayrıca asıl bombası 7.7 mm çok ince bir cihaz ANCAKKK hiç güncelleme almamış. Android 14'te kalmış.

Bu arada NFC var onu unutmamak lazım.

infinix bu bütçede idarelik kullanilir gibi kamera yazılım güncelleme desteği ve işlemcisi berbat bilginiz olsun ama yine de oluru var bunu dememe bakmayın 4 yıldır kullanıyorum ama güncelleme desteği olsa tadından yenmez
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

İnfinix tecno gibi markaları kesinlikle yd kayıtlı alın derim çok daha ucuza fp telefon almış olursunuz eski telefonum camon 20 proyu 6 bin TL'ye almıştım 3 sene geçti hala imeisi duruyor.
yasal degil onlar öyle biliyorum

8/256gb olması dışında samsung a07den pek bir farkı yok

İnfinix markasını pek sevmem ama 11k için iyi gibi :) Ara ara amazon depoya 11k ya a17 düşüyor onu da takip edebilirsiniz.
onu yakalarsan baya iyi depoya düşen a17 5g versiyonu oluyor. onun işlemcisi daha iyi

8/256gb olması dışında samsung a07den pek bir farkı yok

onu yakalarsan baya iyi depoya düşen a17 5g versiyonu oluyor. onun işlemcisi daha iyi
1080P 120 Hz ekran ve 2K video?
Karşılaştırdığımız cihazın 4 GB RAM'e sahip olduğunu unutmamak lazım.

1080P 120 Hz ekran ve 2K video?
Karşılaştırdığımız cihazın 4 GB RAM'e sahip olduğunu unutmamak lazım.
8 gb ram olduğunu yazdım zaten.
a07de 720p ekran olduğunu unutmuşum bana ekranı hiç de kötü gelmemişti garip belki ama 120hz ekran var
kamera konusunda diyeceğim tek şey şu olurdu
oisi olmayan telefonla video çekiminde başarılar dilerim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,245,360
Üyeler
204,691
Son üye
mamireissss
Geri