Rs200 Temiz 2022 Model 140 Bin TL Verilir mi

sadexxxx

80+
Reaksiyon skoru
24
https://shbd.io/s/vK0ulnvK ilan bu yere düşmesi kalkması yok zerre çiziği yok diyor lakin şu an arka sıyırıcıyı çıkarmış birde kuyruğu kısaltmış ama orijinal parçalar elimde istediğin zaman sökersin takarsın diyor bunları sökmek takmak sorun teşkil eder mi ileride satışımı engeller mi fiyattan çok kırılır mı en doğrusu bunların sökülüp takıldığı anlaşılır mı?

Daha düşük bulursun ve hayır sökülüp takılması bişey değiştirmez anlaşılmaz o konuda sorun yaşamazsın

Bu modellerde artık Tofaş araba oldu her yerde her sokakta var. Nerde yaşı genç apaçi velet var altında bu motor.

Hocam konu işgal etmek gibi olmasın tavsiyeniz varsa almak isterim ben de şehir içinde işe git gel yapmak arada 10-20 km de Max uzun yol giderim onun için motor almayı düşünüyorum SRK125-R gibi bir şey düşündüm sıfır alıp kullanırım gibisinden siz ne tavsiye edersiniz

Hocam konu işgal etmek gibi olmasın tavsiyeniz varsa almak isterim ben de şehir içinde işe git gel yapmak arada 10-20 km de Max uzun yol giderim onun için motor almayı düşünüyorum SRK125-R gibi bir şey düşündüm sıfır alıp kullanırım gibisinden siz ne tavsiye edersiniz
kesinlikle nakit ikinci el al ama rks tavsiye etmiyorum daha oturmuş markalar ns125 gibi motorlar önerimdir ki ns125 emin ol çok çok daha iyi bir motor hem parçada üzmez hem teknik serviste üzmez hem gider hem az yakar

https://shbd.io/s/vK0ulnvK ilan bu yere düşmesi kalkması yok zerre çiziği yok diyor lakin şu an arka sıyırıcıyı çıkarmış birde kuyruğu kısaltmış ama orijinal parçalar elimde istediğin zaman sökersin takarsın diyor bunları sökmek takmak sorun teşkil eder mi ileride satışımı engeller mi fiyattan çok kırılır mı en doğrusu bunların sökülüp takıldığı anlaşılır mı?
reis 135 e felan 24-25 model bulunur

Çok fazla zarar edersin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,245,135
Üyeler
204,624
Son üye
Renz
Geri