The Notorious
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 423
Dostlar 300 TL'ye güzel mikrofonlu bir kulaklık önerisi isteyeceğim lakin iyi bir şey bulursanız 400e kadar falan çıkar bütce.
Son düzenleme:
Ben o kulaklığı almayı düşündümde kafa bandı yok kafa uyarmı diye tedirgin oldumda sence tedirgin olmalıyımÇok net Drop Plus almalısın o fiyat bandına alınabilecek en iyisi en uygun fiyatta bu
Rampage RM-K60 Drop Plus 7.1 Gaming Kulaklık Oyuncu Kulaklığı 449,00 TL yerine 389,00 TL
![]()
Rampage RM-K60 Drop Plus 7.1 Surround Oyuncu Kulaklığı Fiyatları ve Özellikleri
Rampage RM-K60 Drop Plus 7.1 Surround Oyuncu Kulaklığı en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.urun.n11.com
Reis corsair hs35 almayı düşünüyorum nasıl sence ?Çok net Drop Plus almalısın o fiyat bandına alınabilecek en iyisi en uygun fiyatta bu
Rampage RM-K60 Drop Plus 7.1 Gaming Kulaklık Oyuncu Kulaklığı 449,00 TL yerine 389,00 TL
![]()
Rampage RM-K60 Drop Plus 7.1 Surround Oyuncu Kulaklığı Fiyatları ve Özellikleri
Rampage RM-K60 Drop Plus 7.1 Surround Oyuncu Kulaklığı en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.urun.n11.com
Drop Plus daha iyi dostum.Reis corsair hs35 almayı düşünüyorum nasıl sence ?
Bu bütcede rampage almak istemiyorum.Drop Plus daha iyi dostum.
Drop plusta kafa kapsayan üsteki yer rahatsız eder mi?Drop Plus tek geçerim. Daha iyi HS75 'ten. Eğer Rampage almak istemiyorsan bütçeni 150 TL daha arttırarak bu kulaklığı alabilirsin; https://www.trendyol.com/steelserie...djust_campaign=akakce_urun_listeleme&v=1.44.7
Benim kullandığım kulaklıkta'da yok. Rahatsız etmiyor beni. Seni de edeceğini sanmıyorum.Drop plusta kafa kapsayan üsteki yer rahatsız eder mi?
Kafam çok büyük değil 14 yaşında biriyim yani orta gibi bişey heralde olur dimiBenim kullandığım kulaklıkta'da yok. Rahatsız etmiyor beni. Seni de edeceğini sanmıyorum.
Bide gerçek 7.1 mi yoksa sanalmıKafam çok büyük değil 14 yaşında biriyim yani orta gibi bişey heralde olur dimi
14 Yaşındaysan bir sıkıntı olacağını sanmıyorum.Kafam çok büyük değil 14 yaşında biriyim yani orta gibi bişey heralde olur dimi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bide gerçek 7.1 mi yoksa sanalmı
Tabikide sanalBide gerçek 7.1 mi yoksa sanalmı
Böyle düşünme derim, Plus çok iyi bir ürün.Bu bütcede rampage almak istemiyorum.