Sigara Bıraktıktan Sonra Yapılması gerekenler

Arkadaşlar belki aranızda kullanıp bırakan vardır tecrübesini paylaşırsa sevinirim yaklaşık 18 yıldır içtiğim sigarayı bırakmış bulunmaktayım 3 gündür ağzıma sürmedim ne kadar canım istese de dayanıyorum içmeyeceğim inşallah bu şekilde bırakabilirim bırakan kişiler nasıl bıraktı canı çektiğin de ne yaptı anlatabilir mi ?
Haribo ye geçer 😂😂 ciddiyim

Sakız çiğne ve hobi edin ama uğraştırıcak zaman geçiricej hobiler olmalı.

Arkadaşlar belki aranızda kullanıp bırakan vardır tecrübesini paylaşırsa sevinirim yaklaşık 18 yıldır içtiğim sigarayı bırakmış bulunmaktayım 3 gündür ağzıma sürmedim ne kadar canım istese de dayanıyorum içmeyeceğim inşallah bu şekilde bırakabilirim bırakan kişiler nasıl bıraktı canı çektiğin de ne yaptı anlatabilir mi ?
Reis öyle birden bırakma örneğin günde 10 içiyosun yarın 8 düşür sonra 6 ya böyle gidersen istek olmaz birden bırakırsan hep istek olucaktir

2 haftadır içmiyorum bende işe yararsa bunlar söyle :D

11 yaşında nasıl başladın sigarayave ailen ne zaman fark etti
valla saklaya saklaya içtik ne yapalım fark etmediler ben söyledim arkadaş ortamı ve tabi mahalle olarakta düzgün biryer olmadığı için çocuk aklı ile başladık

Ağzında sürekli bir şeyler bulunsun sakız gibi. Bir süre sonra alışırsın. İlk başlarda agresif oluyor insan bırakınca, çevrene nazik olmaya gayret et :)

Geri