Dertliyken dinlenecek müzik önerisi

Onların dinlemediğim şarkısı kalmadı zaten. Cengiz Baba, Müslüm Baba favorim.
işte bu
piyasada düzgün müzik yok hocam keşke 80-90 larda olsaydım o zamanları yaşasaydım

Hmm senin bileceğin iş abi bence unutmaya çalış yani.
Unuttum sanıyorum. Bir anda bişey oluyor. Çöküyorum. Gülerken aklıma geliyor, ağlamaya başlıyorum. Çaresizlik böyle bir şey aga. Gerçekten sevmeyin. Yaşınız küçükse hiç böyle toplara girmeyin. Üzülen hep siz oluyorsunuz. Ben kimseye vermediğim kadar değer verdim. Gerçekten şuan burda anlatsam her şeyi inanamazsınız. Forum duman altı olur. Buna rağmen böyle bir muamele gördüm. Kimseye güvenmeyin.

işte bu
piyasada düzgün müzik yok hocam keşke 80-90 larda olsaydım o zamanları yaşasaydım
Vallahi ya. Benimde aklımdan bu geçti geçenlerde ve Arif V 216 filmini izleyip iç çektim yine. Keşke yanlışlıkla beni o zaman ışınlasalar.

Unuttum sanıyorum. Bir anda bişey oluyor. Çöküyorum. Gülerken aklıma geliyor, ağlamaya başlıyorum. Çaresizlik böyle bir şey aga. Gerçekten sevmeyin. Yaşınız küçükse hiç böyle toplara girmeyin. Üzülen hep siz oluyorsunuz. Ben kimseye vermediğim kadar değer verdim. Gerçekten şuan burda anlatsam her şeyi inanamazsınız. Forum duman altı olur. Buna rağmen böyle bir muamele gördüm. Kimseye güvenmeyin.
Abi benim yaşım 14 mesela ama yani insan anlayabiliyorum sonuçta bende ufak değilim artık senin adına üzgünüm keşke öyle bitmeseymiş ilişkiniz.

Dinleme daha iyi, dinleyince sigara-alkol alma isteği gelir falan daha kötü olur gerek yok.

Geri