Hmm senin bileceğin iş abi bence unutmaya çalış yani.23 kanka.
Bizim salondada var reis yıllardır valla bu bir tutku yavbirde odamda 2 bass 11 mid 4 t tweeter var bi açıyom knk allah ne verdiyse mahalle ayağa kalkıyor dertleniyor![]()
işte buOnların dinlemediğim şarkısı kalmadı zaten. Cengiz Baba, Müslüm Baba favorim.
Aynen öyleişte bu
piyasada düzgün müzik yok hocam keşke 80-90 larda olsaydım o zamanları yaşasaydım
aynen aynenBizim salondada var reis yıllardır valla bu bir tutku yav
Unuttum sanıyorum. Bir anda bişey oluyor. Çöküyorum. Gülerken aklıma geliyor, ağlamaya başlıyorum. Çaresizlik böyle bir şey aga. Gerçekten sevmeyin. Yaşınız küçükse hiç böyle toplara girmeyin. Üzülen hep siz oluyorsunuz. Ben kimseye vermediğim kadar değer verdim. Gerçekten şuan burda anlatsam her şeyi inanamazsınız. Forum duman altı olur. Buna rağmen böyle bir muamele gördüm. Kimseye güvenmeyin.Hmm senin bileceğin iş abi bence unutmaya çalış yani.
Aynennn öyle reis öyle dandik kabinlerin yüzüne bakılmazaynen aynen
basslar bi koyuyor kanka içindeki organları his ediyorsun o nasıl bir şey se artık
sizinki öyle mi ?
Vallahi ya. Benimde aklımdan bu geçti geçenlerde ve Arif V 216 filmini izleyip iç çektim yine. Keşke yanlışlıkla beni o zaman ışınlasalar.işte bu
piyasada düzgün müzik yok hocam keşke 80-90 larda olsaydım o zamanları yaşasaydım
Sesi çok açmıyorum Amfinin üzerinden max 70 yapmıstım 100e kadar çıkıyor ama açılmaz o kadar cam kesin aşşağı ineraynen aynen
basslar bi koyuyor kanka içindeki organları his ediyorsun o nasıl bir şey se artık
sizinki öyle mi ?
Abi benim yaşım 14 mesela ama yani insan anlayabiliyorum sonuçta bende ufak değilim artık senin adına üzgünüm keşke öyle bitmeseymiş ilişkiniz.Unuttum sanıyorum. Bir anda bişey oluyor. Çöküyorum. Gülerken aklıma geliyor, ağlamaya başlıyorum. Çaresizlik böyle bir şey aga. Gerçekten sevmeyin. Yaşınız küçükse hiç böyle toplara girmeyin. Üzülen hep siz oluyorsunuz. Ben kimseye vermediğim kadar değer verdim. Gerçekten şuan burda anlatsam her şeyi inanamazsınız. Forum duman altı olur. Buna rağmen böyle bir muamele gördüm. Kimseye güvenmeyin.
kularımı kaybettim heleKeşke benim de olsa. Kulaklarımı dayardım şuan.