Yardım eFootball PES 2020 Lite Hk.

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
19,482
Merhaba dostlar, bu oyun konusunda yardıma ihtiyacım var.

Spor oyunları ile hiç alakam yoktur ama PES 2013 ü çok sevmiştim, bu oyunuda Steamdan bi ara beleş almıştım Lite versiyon zaten, fakat oyun sadece kısıtlanmış ve açıkcası kısıtlanmış hali ile basitleşip tam benim istediğim tarza gelmiş, oyundaki zorluk derecelirini de kısmışlar o kötü olmuş :D, sadece orta seviye ve süper star seviyesi var, ve ben orta seviyede oyuyorum, hiç maç kaybetmedim fakat kazanamadımda, maçlar ya 0-0 ya 1-1 yada 2-2 bitiyor ben hep juventus oynarım, rakibi arsenal, Barcelona fln yapıyorum genelde.

Şimdi bana bir taktik lazım, benim en büyük sıkıntım adam çalımlamak, savunma konusunda iyiyim, fakat kaleye yaklaşmakta zorlanıyorum, Xbox kolu ile oynuyorum denebilir o yüzden LB kullanarak geçebildiğim kadar adam geçmeye çalışıyorum fakat çok etki etmiyor hep topu kaybediyorum.

Nasıl İyi oynayabilirim ne bu futbol oyunlarının taktiği ? :D

Merhaba dostlar, bu oyun konusunda yardıma ihtiyacım var.

Spor oyunları ile hiç alakam yoktur ama PES 2013 ü çok sevmiştim, bu oyunuda Steamdan bi ara beleş almıştım Lite versiyon zaten, fakat oyun sadece kısıtlanmış ve açıkcası kısıtlanmış hali ile basitleşip tam benim istediğim tarza gelmiş, oyundaki zorluk derecelirini de kısmışlar o kötü olmuş :D, sadece orta seviye ve süper star seviyesi var, ve ben orta seviyede oyuyorum, hiç maç kaybetmedim fakat kazanamadımda, maçlar ya 0-0 ya 1-1 yada 2-2 bitiyor ben hep juventus oynarım, rakibi arsenal, Barcelona fln yapıyorum genelde.

Şimdi bana bir taktik lazım, benim en büyük sıkıntım adam çalımlamak, savunma konusunda iyiyim, fakat kaleye yaklaşmakta zorlanıyorum, Xbox kolu ile oynuyorum denebilir o yüzden LB kullanarak geçebildiğim kadar adam geçmeye çalışıyorum fakat çok etki etmiyor hep topu kaybediyorum.

Nasıl İyi oynayabilirim ne bu futbol oyunlarının taktiği ? :D
İlk önce joystickle oynamalısın.
Daha sonra yotubeden geliştirecek hamleleri öğren.
Son olarak fifa adamdır.

İlk önce joystickle oynamalısın.
Daha sonra yotubeden geliştirecek hamleleri öğren.
Son olarak fifa adamdır.

Monster Pusat gamepad kullanıyorum zaten xbox kolu tarzında, fakat topu kolay kaptırıyorum bir yolu olmalı topu elde tutmak için :D.

Birde pes 2020 de çalım çok zorlaştı.
Oyun biraz daha pas ve taktik oyunu oldu.

Birde pes 2020 de çalım çok zorlaştı.
Oyun biraz daha pas ve taktik oyunu oldu.

Pas konusunda çok sapıtıyor, otomatik hedefleme olayı yokmu bunlarda, yani joystick deki yöne bile atmıyor bazen.

Monster Pusat gamepad kullanıyorum zaten xbox kolu tarzında, fakat topu kolay kaptırıyorum bir yolu olmalı topu elde tutmak için :D.
pas yap hocam pas
ben genelde saırf oas yaparak atak yaparım
ve min. 3 golle bitiriyorum maçlatı ortalama
onlineda

Pes 2018 den sonra bitirdi kendine ben pes 2017 oynuyorum birde yamayla oh mis.

Pas tuşunu köklemekmi lazım ? ben genelde güç ayarında yarıyı geçmiyorum.
valla ben en yakındaki oyuncu kimse ona olacak şekilde ayağa pas yapıyorum ve genelde yeşil rengi geçmiyo
Post automatically merged:

Fifa varken Pes'de neymiş 😎😉
valla ben 2012 den beri pes oynuyorum 17 ve 18 de fifa oynadım ama çevremdekileri çok kolay yeniyodum onlar fifa oynayamıyor o yüzden pese dewamke o daha çekişmeli

Hocam ilk önce pes kraldır diyerek başlayayım.
Bu sene çalım zorlaştı ancak oyun fiziği çok güzel oldu bu konuda fifayı net eler.
Pas yapmaya alıştığınız zaman göreceksiniz kolayca kaleye gidebilirsiniz.Gelişmiş taktiklerden hücum kısmını kendinize göre pas yapabileceğiniz şekilde ayarlayın, juventus bu konuda başarılıdır ancak bir barcelona edemez tabii ki.

Geri