EPİC GAMES ÇILDIRMIŞ !!!

Birol Azak

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
988
Evet epic games bunuda yaptı ve just cause 4'ü 16 nisan-23nisan tarihleri arasında bedava vericek herkes pusuya yatsın karçırmasın ve şuan sherlock holmes oyunu bedava :) ayrıca rianbow six eidge 23,60 tl

Ekler

• Ekran Alıntısıepic.webp
    Ekran Alıntısıepic.webp
    116.7 KB · Hit: 146
Bilgilendirme için teşekkürler dostum

Epic Games oyun dağıtmak yerine geliştirmesi gereken çok şey olduğunun farkına varsa keşke. Steam hala vazgeçilmez. Onun dışında büyük firmalarla anlaşıp ücretsiz oyun dağıtması takdire şayan

Evet ya iyiki satın almadım just cause 4 ü :)

Bilgilendirme için teşekkürler beklemedeyim.

Evet epic games bunuda yaptı ve just cause 4'ü 16 nisan-23nisan tarihleri arasında bedava vericek herkes pusuya yatsın karçırmasın ve şuan sherlock holmes oyunu bedava :) ayrıca rianbow six eidge 23,60 tl
belirli tarihler arasında ücretsiz olunca tarih bitince oyun hesaptan alınıyor mu yoksa kalıcı olarak kalıyor mu

teşekkürler:)

Ulan daha pc yi almadan kütüphane oyunla doldu ben daha diyodum pc den para kalmaz nasıl oyun alcam diye maşallah epic in vermedigi oyun kalmadı

Teşekkür ederim.

Geri