Çözüldü✓ RGB LED şerit çalışmıyor

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Reaksiyon skoru
9,088
Bunu çok önceden almıştım, ROG Throne Qi gibi bir şey yapacaktım. Aura Sync desteği var, ilkle ROG Strix RTX 2070 kartımın RGB girişine bağlamak istedim ama bir türlü tam oturmadı. Sonra da anakarttaki RGB girişine bağladım ama yine çalışmadı. Şerit Deepcool RGB 350.

Normal 4 pinli RGB kablosu değil mi? Nasıl takamadın?
Fotoğrafını at bakalım kablonun ucunun.
Neydi anakartın? MPG B550 GAMING EDGE WIFI mıydı?

anakartın ne acaba

4 pinli rgb girişine doğru taktığınıza emin misini?
Kablodaki ok işareti anakart üzerindeki rgb girişinin +12 yazısının üstüne gelmesi lazım

Bunu çok önceden almıştım, ROG Throne Qi gibi bir şey yapacaktım. Aura Sync desteği var, ilkle ROG Strix RTX 2070 kartımın RGB girişine bağlamak istedim ama bir türlü tam oturmadı. Sonra da anakarttaki RGB girişine bağladım ama yine çalışmadı. Şerit Deepcool RGB 350.
indir.jpeg

@redlinetr @xKaanCKx

Normal 4 pinli RGB kablosu değil mi? Nasıl takamadın?
Fotoğrafını at bakalım kablonun ucunun.
Neydi anakartın? MPG B550 GAMING EDGE WIFI mıydı?
anakartın ne acaba
B550 Gaming Edge Wi-Fi ayrıca evet 4 pinli RGB kablosu.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

4 pinli RGB girişine doğru taktığınıza emin misini?
Kablodaki ok işareti anakart üzerindeki RGB girişinin +12 yazısının üstüne gelmesi lazım
Hatırladığıma göre iki yönünü de denedim ama bir daha denerim.

Hatırladığıma göre iki yönünü de denedim ama bir daha denerim.
Normalde beyaz olan yer 12 V olan yer, yani kabloda bir ok yönü olur, o tarafı 12 V olan yer ile denkleştirmen lazım, niye olmuyor bilmiyorum ama :D.
1600674885672.png

Ürünün sitesine baktığımda kontrolcüsü ile falan geliyor, sen tek olarak mı aldın onu?

Normalde beyaz olan yer 12 V olan yer, yani kabloda bir ok yönü olur, o tarafı 12 V olan yer ile denkleştirmen lazım, niye olmuyor bilmiyorum ama :D.
Alıntıyı görüntüle

Ürünün sitesine baktığımda kontrolcüsü ile falan geliyor, sen tek olarak mı aldın onu?
Yok kontrolcüsü var ama onun girişi 4pin D konektörü.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,220,068
Üyeler
197,814
Son üye
Kaan.38
Geri