yüksek performanslı ses sistemi önerisi

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Reaksiyon skoru
18,206
temiz ve yüksek bass veren aynı zamanda 5.1 olan ses sistemi önerisi logitech z906 dan başka ne olabilir bütçe 3000 4000 arası

ne için kullanacaksın

ayn bende ondan dedim belki diye min 13 14k sennheiser ınki
bence sony alsa daha iyi olur hem dts ve dolby desteği var hemde çok daha kaliteli ürünler ve yarı fiyat

sony daha kaliteli bence z906 ya o paralar verilmez sırf kontrolcüsü var diye gider jbl alırım daha iyi
bilmemem hiç okadar pahalı ses sistemi kullanmadım belki marka değerinden dolayı pahalıdır sennheiser sadece

bilmemem hiç okadar pahalı ses sistemi kullanmadım belki marka değerinden dolayı pahalıdır sennheiser sadece
sennheiser dünyada en iyi ürünleri yapan firmaların başında geliyor ama gerçekten marka değeri yüzünden bu kadar pahalı

sennheiser dünyada en iyi ürünleri yapan firmaların başında geliyor ama gerçekten marka değeri yüzünden bu kadar pahalı
olabilir apple da o yüzden pahalı mesela marka değeri sadece aynı şekilde razer da öyle

olabilir apple da o yüzden pahalı mesela marka değeri sadece aynı şekilde razer da öyle
aynen öyle. misal sennheiser alıyorsun 400 TL'ye en boş paket araba gibi ama başka bir markadan 400 liraya alıyorsun hem bt hemde dolu dolu oluyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,173,072
Üyeler
186,291
Son üye
MeteUysal
Geri