Furkan Karagülle
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 4
- Reaksiyon skoru
- 18,206
temiz ve yüksek bass veren aynı zamanda 5.1 olan ses sistemi önerisi logitech z906 dan başka ne olabilir bütçe 3000 4000 arası
temiz ve yüksek bass veren aynı zamanda 5.1 olan ses sistemi önerisi logitech z906 dan başka ne olabilir bütçe 3000 4000 arası
sennheıser a bir bak belki birşeyler vardırtemiz ve yüksek bass veren aynı zamanda 5.1 olan ses sistemi önerisi logitech z906 dan başka ne olabilir bütçe 3000 4000 arası
en az 5 katını vermesi lazımsennheıser a bir bak belki birşeyler vardır
ayn bende ondan dedim belki diye min 13 14k sennheiser ınkien az 5 katını vermesi lazım
bence sony alsa daha iyi olur hem dts ve dolby desteği var hemde çok daha kaliteli ürünler ve yarı fiyatayn bende ondan dedim belki diye min 13 14k sennheiser ınki
aynı kalitede olurmu bilmem ama sony de iyibence sony alsa daha iyi olur hem dts ve dolby desteği var hemde çok daha kaliteli ürünler ve yarı fiyat
sony daha kaliteli bence z906 ya o paralar verilmez sırf kontrolcüsü var diye gider jbl alırım daha iyiaynı kalitede olurmu bilmem ama sony de iyi
bilmemem hiç okadar pahalı ses sistemi kullanmadım belki marka değerinden dolayı pahalıdır sennheiser sadecesony daha kaliteli bence z906 ya o paralar verilmez sırf kontrolcüsü var diye gider jbl alırım daha iyi
sennheiser dünyada en iyi ürünleri yapan firmaların başında geliyor ama gerçekten marka değeri yüzünden bu kadar pahalıbilmemem hiç okadar pahalı ses sistemi kullanmadım belki marka değerinden dolayı pahalıdır sennheiser sadece
olabilir apple da o yüzden pahalı mesela marka değeri sadece aynı şekilde razer da öylesennheiser dünyada en iyi ürünleri yapan firmaların başında geliyor ama gerçekten marka değeri yüzünden bu kadar pahalı
aynen öyle. misal sennheiser alıyorsun 400 TL'ye en boş paket araba gibi ama başka bir markadan 400 liraya alıyorsun hem bt hemde dolu dolu oluyorolabilir apple da o yüzden pahalı mesela marka değeri sadece aynı şekilde razer da öyle