Security Boot fail Hatası!

JameKK

80+
Reaksiyon skoru
4
Arkadaşlar Acer aspire 3 marka yeni laptop aldım fakat usb ile windows 10 formatı atarken security boot fail hatası alıyorum youtube'da devreden çıkarmak için gerekli videoların hepsini izledim hiçbiri işe yaramadı halen aynı hatayı alıyorum yardımcı olur musunuz

Arkadaşlar Acer aspire 3 marka yeni laptop aldım fakat usb ile windows 10 formatı atarken security boot fail hatası alıyorum youtube'da devreden çıkarmak için gerekli videoların hepsini izledim hiçbiri işe yaramadı halen aynı hatayı alıyorum yardımcı olur musunuz
BIOS Update.

tam olarak neyi yapamadınız daha doğrusu hangi kısımda takıldınız?

tam olarak neyi yapamadınız daha doğrusu hangi kısımda takıldınız?
usb ile format atacağım fredoos sisteme security boot fail hatası alıyorum videosunu izledim biostan security disable hale getirdim boot menuyu aktif ettim yine aynı hatayı alıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu videoyuda izledim aynısı yaptım yine oluyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

denemelimiyim sence ?

usb ile format atacağım fredoos sisteme security boot fail hatası alıyorum videosunu izledim biostan security disable hale getirdim boot menuyu aktif ettim yine aynı hatayı alıyorum
kaydederek çıkıyorsunuz dimi?
çünkü böyle bir hata almamanız lazım.
Ayarı yaptıktan sonra yeniden başlattığınızda o ayar yeri tekrar enabled oluyor mu?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,312
Üyeler
189,061
Son üye
aytugelmas
Geri