Explorer.EXE Hatası

Skynel

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
9,266
explorer.EXE windows belirtilen aygıta yola veya dosyaya erişemedi
İyi günler dostlar bir arkadaşım şu sorunla karşılaşmış bilgisayarı açıyor ve her bir dosyaya tıkladığında bu hatayı alıyor klasöre basıyor bu hatayı alıyor programlara basıyor programlar açılmıyor internete erişimi tamamen kesilmiş bilgisayar tarafından yani interneti var normalde ama bilgisayarda yok hiç bir şeye erişimi yok masaüstünden başka böyle kaldı ne yapabiliriz bir bilginiz var mı

explorer.EXE windows belirtilen aygıta yola veya dosyaya erişemedi
İyi günler dostlar bir arkadaşım şu sorunla karşılaşmış bilgisayarı açıyor ve her bir dosyaya tıkladığında bu hatayı alıyor klasöre basıyor bu hatayı alıyor programlara basıyor programlar açılmıyor internete erişimi tamamen kesilmiş bilgisayar tarafından yani interneti var normalde ama bilgisayarda yok hiç bir şeye erişimi yok masaüstünden başka böyle kaldı ne yapabiliriz bir bilginiz var mı
Görev yöneticisinde windows gezgini var mı ?

Görev yöneticisinde windows gezgini var mı ?
Vardı yanlış hatırlamıyorsam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

CMD'den
Kod:
sfc /scannow
çalıştırsın.
Hemen denettiriyorum bir saniye

1601487643733.png

@FightForHonor

1601487855618.png

@RTX3070

Son düzenleme:
Vardı yanlış hatırlamıyorsam

Hemen denettiriyorum bir saniye

Alıntıyı görüntüle
@FightForHonor

Alıntıyı görüntüle
@RTX3070
Tamam explorer exe var fakat windows neden işlemi gerçekleştiremedi anlamadim

Windows crack mi ?

Bu sistem basitçe ölmüş. Son günlerde crack vs. yüklendi mi?
Sürekli bozuk dosya diye bildirim geliyor zaten sistem geri yükleme yapmayı deniyorum yerel disk c deki dosyalar bozuk diyor

Sürekli bozuk dosya diye bildirim geliyor zaten sistem geri yükleme yapmayı deniyorum yerel disk c deki dosyalar bozuk diyor

Windows gitmiş. Format atın.

Format şart. Formattan sonra düzelirse Windows'tandır, düzelmezse diskin ömrü bitmiştir.

Windows gitmiş. Format atın.
Deniyorumda dostum format cd si var disk yeri bozuk takamıyoruz usb lazım onlarda yok şuanlık bilgisayarda da internet erişimi olmadığı için

Format şart. Formattan sonra düzelirse Windows'tandır, düzelmezse diskin ömrü bitmiştir.
Format attırmaya çalışacağım artık bir yerden usb buldurup eğer düzelmezse diskten kaynaklı diye düşünürüm teşekkürler

Öncelikle arama bölümüne ''komut istemi'' yazın. Ardından sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştırın ve SFC/SCANNOW komutunu yazıp enter'a basın taramanın yüzde yüz olmasını bekleyin, tarama yüzde yüz olunca sistemi yeniden başlatın.

SFC/SCANNOW System32 içindeki bozuk ve hatalı dosyaları onaran komuttur.

Öncelikle arama bölümüne ''komut istemi'' yazın. Ardından sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştırın ve SFC/SCANNOW komutunu yazıp enter'a basın taramanın yüzde yüz olmasını bekleyin, tarama yüzde yüz olunca sistemi yeniden başlatın.

SFC/SCANNOW System32 içindeki bozuk ve hatalı dosyaları onaran komuttur.
Onaramiyor gitmiş windows

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,479
Üyeler
189,092
Son üye
EfLetHaL
Geri