Steamde Hasarlı Disk Hatası

erdoo93

80+
Reaksiyon skoru
37
Arkadaşlar merhabalar

Elimde SEAGATE 1TB Barracuda 64MB 7200rpm 3.5" SATA 3.0 Harddisk mevcut. Son 1 haftadır steamde oyunlara güncelleme yaparken hasarlı disk hatası aldım. HDtune programı ile diski tarattım. Sonucuu fotolara atıyorum. Aslında testin hepsi bitmişti ama yanlışlıkla tekrar başlattım görünenden başka kırmızı yok.

Bu sorunun yazılımsal bir işi varmı yoksa hdd yi garantiye felan mı yollamam lazım. Çünkü daha 1 senelik.

Ekler

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    67.2 KB · Hit: 167
  • Ekran Alıntısı2.PNG
    Ekran Alıntısı2.PNG
    22.7 KB · Hit: 137
Arkadaşlar merhabalar

Elimde SEAGATE 1TB Barracuda 64MB 7200rpm 3.5" SATA 3.0 Harddisk mevcut. Son 1 haftadır steamde oyunlara güncelleme yaparken hasarlı disk hatası aldım. HDtune programı ile diski tarattım. Sonucuu fotolara atıyorum. Aslında testin hepsi bitmişti ama yanlışlıkla tekrar başlattım görünenden başka kırmızı yok.

Bu sorunun yazılımsal bir işi varmı yoksa HDD yi garantiye felan mı yollamam lazım. Çünkü daha 1 senelik.
O testte 10'dan fazla kırmızı nokta çıkarsa, geçmiş olsun. Değiştirmeniz lazım. Yakında Windows'a açılmayacaktır ve veri kaybı yaşarsın.

O testte 10'dan fazla kırmızı nokta çıkarsa, geçmiş olsun. Değiştirmeniz lazım. Yakında Windows'a açılmayacaktır ve veri kaybı yaşarsın.
Yok sadece birtane kırmızı vardı tamamlanınca. Bir çözümü varmıdır. Normal c de SSD var bunu d olarak kullanıyorum. PC dosyaları burada değil sadece Steam burda.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,598
Üyeler
191,130
Son üye
mskemal
Geri