Loading.....
80+
- Reaksiyon skoru
- 120
driver linki var mı ?
Sitesinde bulabildiniz mi ?driver linki var mı ?
hayırSitesinde bulabildiniz mi ?
Klavyeyi alicam memnunmusun ve kaç aydır kullaniyorsun ?driver linki var mı ?
memnunum sadece tuslar haraket ediyor rahatsız olmazsanız iyi bi klavyeKlavyeyi alicam memnunmusun ve kaç aydır kullaniyorsun ?
nasıl hareket ediyor anlamadimmemnunum sadece tuslar haraket ediyor rahatsız olmazsanız iyi bi klavye
eywEn alta inersen orada var.![]()
Monster Notebook Destek
Canavarınız için destek sayfamızda uygun sürücü ve kullanım detaylarını bulabilirsiniz.www.monsternotebook.com.tr
mesela a ya parmağınızı tutup sağ sol yaptığınız da hareket diyornasıl hareket ediyor anlamadim
alalı 10 gün oldu laptobumu bekliyorum eski pc de bi deneyim dedim driverinasıl hareket ediyor anlamadim
ufak bir video atma şansınız varmı iade ettiğim klavyede tuş hareket ediyordu ama o kadar fazla hareket ediyormu etmiyormu bilemedim hani normal çok ufak hareketlerse sorun yapmaz her klavyede oluyor ama bilemedim bu şekildeeyw
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
mesela a ya parmağınızı tutup sağ sol yaptığınız da hareket diyor
öyle cıkacak gibi değil farketmiyosunuz bileufak bir video atma şansınız varmı iade ettiğim klavyede tuş hareket ediyordu ama o kadar fazla hareket ediyormu etmiyormu bilemedim hani normal çok ufak hareketlerse sorun yapmaz her klavyede oluyor ama bilemedim bu şekilde
yarına kadar stok bitermi acaba paranın iade gelmesini bekliyorumda yarın öbürgüne kalirmi iade bilmiyorum stok ne kadar dayanır acabaeyw
mesela a ya parmağınızı tutup sağ sol yaptığınız da hareket diyor
alalı 10 gün oldu laptobumu bekliyorum eski PC de bi deneyim dedim driveri
sanırım stok sıkıntısı olmuyor klavyede sadece laptoplarda ama biterse gelmiyoryarına kadar stok bitermi acaba paranın iade gelmesini bekliyorumda yarın öbürgüne kalirmi iade bilmiyorum stok ne kadar dayanır acaba
he o şekilde ufaksa her klavyede olan şekildedir ben calypsi ve r6 denedim onlardada aynıydı diğer klavyelerdede öyledir yüksek ihtimal. Tuşlar yandan destek alamadığı için ufak minimalist yatmalar olabiliyor sanırsamöyle cıkacak gibi değil farketmiyosunuz bile