Dün ttnet geldi neti bağladı gitti speedtest yaptım 7 hız geldi. Adam altyapı eski dedi. 7. katta oturuyorum tesisat duvarlardan geçiyor binanın kutusundan bizim eve 7. kata yani kaç metre kablo gider ve bunu yaptırmanın ücreti ne kadar olur.
Evin dış duvarından mı ?Dün ttnet geldi neti bağladı gitti speedtest yaptım 7 hız geldi. Adam altyapı eski dedi. 7. katta oturuyorum tesisat duvarlardan geçiyor binanın kutusundan bizim eve 7. kata yani kaç metre kablo gider ve bunu yaptırmanın ücreti ne kadar olur.
Genelde ttnet altyapısı yetersiz olduğunda kendilerinde suç bulmazlar sizin ev iç tesisatını suçlarlar.Dün ttnet geldi neti bağladı gitti speedtest yaptım 7 hız geldi. Adam altyapı eski dedi. 7. katta oturuyorum tesisat duvarlardan geçiyor binanın kutusundan bizim eve 7. kata yani kaç metre kablo gider ve bunu yaptırmanın ücreti ne kadar olur.
dogruuEvin dış duvarından mı ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Genelde ttnet altyapısı yetersiz olduğunda kendilerinde suç bulmazlar sizin ev iç tesisatını suçlarlar.
içinden geçiyor sanırım.Evin dış duvarından mı ?
ne yapmam gerekEvin dış duvarından mı ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Genelde ttnet altyapısı yetersiz olduğunda kendilerinde suç bulmazlar sizin ev iç tesisatını suçlarlar.
Evin içinden geçiyorsa elektrikçi çağırmanız lazım onu ne kadara yapar bilemem elektrikçiye sormanız lazım,modem dsl bilginizi atarsanız az çok anlaşılır altyapınız.içinden geçiyor sanırım.
nerden atıcam.Evin içinden geçiyorsa elektrikçi çağırmanız lazım onu ne kadara yapar bilemem elektrikçiye sormanız lazım,modem dsl bilginizi atarsanız az çok anlaşılır altyapınız.
Evin içinden geçiyorsa elektrikçi çağırmanız lazım onu ne kadara yapar bilemem elektrikçiye sormanız lazım,modem dsl bilginizi atarsanız az çok anlaşılır altyapınız.
Kaç mbpslik tarife kullanıyorsunuz ?Dün ttnet geldi neti bağladı gitti speedtest yaptım 7 hız geldi. Adam altyapı eski dedi. 7. katta oturuyorum tesisat duvarlardan geçiyor binanın kutusundan bizim eve 7. kata yani kaç metre kablo gider ve bunu yaptırmanın ücreti ne kadar olur.
Hiçbir fikrim yok aylık 60 tl ödüyorum. Muhtemelen 15 lik.Kaç mbpslik tarife kullanıyorsunuz ?
Şuan attığınız değerler Adsl 8mbps kullandığınızı söylüyor eğer böyleyse aldığınız değerler normalHiçbir fikrim yok aylık 60 TL ödüyorum. Muhtemelen 15 lik.
Müşteri hizmetlerinden mi öğreneyim ?Şuan attığınız değerler Adsl 8mbps kullandığınızı söylüyor eğer böyleyse aldığınız değerler normal
Onu öğrenip speed test atabilme şansınız var mıdır ?
Orası garanti olur ttnette nasıl bakılıyor bilmiyorum fakat turkcellde turkcellin uygulamasından bakıyorum ben mesela.Müşteri hizmetlerinden mi öğreneyim ?