Imac 2020 nasıl bir pc

Tozprak

80+
Reaksiyon skoru
68
Nasıl bir pc sir almaya değer mi
Oyun oyanamıyacağım
Ufak tefek video editlerim
Net te dolaşırımm
Derslerime girerim fiyatına değer mi Mac OS kullanmayı merak ettiğim için imac bakıyom

13K ya sana canavar dizerim asla değmez bence.

Nasıl bir PC sir almaya değer mi
Oyun oyanamıyacağım
Ufak tefek video editlerim
Net te dolaşırımm
Derslerime girerim fiyatına değer mi Mac OS kullanmayı merak ettiğim için imac bakıyom
Netde gezinip video editliceksen 12k çok

oyun oynamayacaksan sana en doğru renkleri en kaliteli montaj video fotoğraf programlarını her zaman apple sağlar tasarımıda çok ergonomik ve minimaldir kullanımı rahattır ama oyunda oynayayım diyorsan agar.io nun önüne geçemezsin

Netde gezinip video editliceksen 12k çok
Ama bir 5 6 yıl kullanmak istiyom birde Mac OS kullanmak istiyom
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

oyun oynamayacaksan sana en doğru renkleri en kaliteli montaj video fotoğraf programlarını her zaman apple sağlar tasarımıda çok ergonomik ve minimaldir kullanımı rahattır ama oyunda oynayayım diyorsan agar.io nun önüne geçemezsin
Yok oynamam

Alacaksan Macbook Pro al bence daha avantajlı olur. Bilgisayar topla diyenlere takma tabii ki daha mantıklı bilgisayar toplamak ama madem MacOS kullanmak istiyosun ve oyun falan oynamicaksın ufak tefek editler için nette dolaşmak için macbook alabilirsin. Ne kadar gerekli orası tartışılmak direkt olarak gereksiz bu arada ben hayatta almam :D

Alacaksan Macbook Pro al bence daha avantajlı olur. Bilgisayar topla diyenlere takma tabii ki daha mantıklı bilgisayar toplamak ama madem MacOS kullanmak istiyosun ve oyun falan oynamicaksın ufak tefek editler için nette dolaşmak için macbook alabilirsin. Ne kadar gerekli orası tartışılmak direkt olarak gereksiz bu arada ben hayatta almam :D
Biraz minimalizme kaymak gerek bence çok saçma bi harcama olur bu kadar para saymak. Gereken kadarını almak lazım.

Ama bir 5 6 yıl kullanmak istiyom birde Mac OS kullanmak istiyom

Yok oynamam
benim abim fotoğrafçı ve sinemacı tanıdığım var ikiside böyle işler için apple kullanıyor eğer böyle bir şeyler içinse apple alınabilir diye düşünüyorum

MacOS istiyorsan alınır. Video editi 4K yapacaksan o sistemi geliştirmen lazım.

üstteki arkadaşın dediğini dinleyebilirsin masaüstü almak yerine macbook alabilirsin çok iyi bir laptop ve bana göre dünyada alıanbilecek en iyi laptop oyun ggöz önüne alınmadığında

tek kelimeyle pahalı
çok doğru bence apple tercih edilecekse laptop tercih edilmeli

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,184,777
Üyeler
187,984
Son üye
blackmorta