Dolandırıldım! yardım

Eminertekin

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,563
hepinizi merhaba öncelikle bu gün geçen letgo dan aldığım 2.5 inç hdd geldi ve ben adamdan anlaştığım hdd 1tb 7200rpm di ve bana gelen ise 320gb 5900rpm ne yapabilirm paramı kurtamramk için bir de adamın letgo profilini paylaşmak yasak mı yasak değilse paylaşayım bari siz dolandırılmayın

hepinizi merhaba öncelikle bu gün geçen letgo dan aldığım 2.5 inç HDD geldi ve ben adamdan anlaştığım HDD 1tb 7200rpm di ve bana gelen ise 320gb 5900rpm ne yapabilirm paramı kurtamramk için bir de adamın letgo profilini paylaşmak yasak mı yasak değilse paylaşayım bari siz dolandırılmayın
Geçmiş olsun.Letgoyla iletişime geç bence.

Letgo kullanmak cidden sıkıntılı. Reklam olmasın ama Oyunmarket kullanın youtubede çok videosu var. İyzico ödeme altyapısı kullanıyor.

Bende Letgodan Hdd aldım ancak elden aldım sonra arkadaş ile beraber bir tane bilgisayar servisine giderek sağlık durumunu ölçtürdüm öyle satın aldım. Bilgisayar parçası alacaksanız şehrinizden ve ilçenizden elden alın ******** çok

Bende Letgodan HDD aldım ancak elden aldım sonra arkadaş ile beraber bir tane bilgisayar servisine giderek sağlık durumunu ölçtürdüm öyle satın aldım. Bilgisayar parçası alacaksanız şehrinizden ve ilçenizden elden alın ******** çok
üslubuna dikkat et.

Elden alsaydınız keşke. Pahalı değil zaten.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,195,264
Üyeler
189,819
Son üye
pcdelisi35
Geri