Everything iyi bir temizlik aracı mıdır?

ElectriX

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,933
Biri kullanıyordu sordum bu ne diye, uygulamanın her şeyini buluyor ve siliyor dedi. Kullanılır mı? Bende wise registry ve disk cleaner yüklü. Ne yapayım? Genelde pclerine crack şeyler yükledikleri için soruyım dedim.
@Treyarch belki rehber yaparsın ne blim.

Biri kullanıyordu sordum bu ne diye, uygulamanın her şeyini buluyor ve siliyor dedi. Kullanılır mı? Bende wise registry ve disk cleaner yüklü. Ne yapayım? Genelde pclerine crack şeyler yükledikleri için soruyım dedim.
@Treyarch belki rehber yaparsın ne blim.
Ne demeye çalışıyorsunuz? Kim neyi kullanıyor? Neyi buluyor?

Everything adında bir temizlik uygulaması varmış. Bir uygulamanın her klasörünü bulup siliyormuş.
Bu mu?

ec2UD5wIGQtE9MsDnup546B_L3hTjX9PxA_w3oR5quAXwJd_PN6v-VYDDTb485iUc2WUXEIyKZEXfLKJf6MaTDisAvafzNtHYI0

Öyle bir temizlik aracı aratınca çıkmıyor, bu çıkıyor.

Bu mu?

ec2UD5wIGQtE9MsDnup546B_L3hTjX9PxA_w3oR5quAXwJd_PN6v-VYDDTb485iUc2WUXEIyKZEXfLKJf6MaTDisAvafzNtHYI0

Öyle bir temizlik aracı aratınca çıkmıyor, bu çıkıyor.
Ana sayfasını bulamadım ancak softonicte var. Everything her şeyi ara diye yazarsanız çıkar.

Ana sayfasını bulamadım ancak softonicte var. Everything her şeyi ara diye yazarsanız çıkar.
Softonic'den uzak dur. Böyle araçlara gerek yok. Bilindik yazılımlar kullanın. Wise Disk Cleaner, AuslogicsBoostSpeed, Glary Utilities gibi

Ben artık disk temizleyici kullanmıyorum. Haftalık Wise Registry Cleaner ile kayıt defteri temizliği yapıyorum, aylık olarak da kayıt defteri temizliği yapıyorum. PureRa aracı ile de aylık çöp temizliği yapıyorum. Windows+R ile çalıştıra girip cleanmgr komutu ile disk temizleyiciyi açıp temizlik yapıyorum, temp ve %temp% dosyalarını haftalık temizliyorum.

PureRa : https://m.majorgeeks.com/mg/getmirror/purera,1.html

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,076
Üyeler
189,029
Son üye
medi
Geri