Steam download hızının hepsini kullanmıyorr

robop

80+
Reaksiyon skoru
91
Ookla speedtest yaptım ve 19mbps download hızım çıktı ancak steamde daima 1.0 veya 1.2 mb ile indirme yapabiliyorum.Gece indirmeye bıraktım pcyi sabah kalktığımda max rakam olarak 5.4 gördüm işin garibi 19mbps ile 2mb/s indirme yapabilmem gerekirken normalde onuda yapamazken gece nasıl 5.4 oluyor ?

Ookla speedtest yaptım ve 19mbps download hızım çıktı ancak steamde daima 1.0 veya 1.2 mb ile indirme yapabiliyorum.Gece indirmeye bıraktım pcyi sabah kalktığımda max rakam olarak 5.4 gördüm işin garibi 19mbps ile 2mb/s indirme yapabilmem gerekirken normalde onuda yapamazken gece nasıl 5.4 oluyor ?
Bu konuyu okuyun. Sizin bildiğiniz gibi değil.

5.4 mb/s de gibi bir hız için ortalama 43-44 mbps internet hızına sahip olmalısın yani sende gözüken veri bir delaylanma sonucu 3-4 saniyedeki downloadı bir seferde göstermesi, hesaplaması da şu şekilde oluyor 1mbps=128kb data.

araştırdım zaten 1mbps 128kb diyor 0.128 mb diyelim ben 19 mbps alıyorum 19x0.128 ile saniyede 2,432 mb veri indirebilmem lazım hadi %100 verimle iletim olmuyor küsüratı at 2mb/s ile indirme yapabiliyor olmam lazım kaldıki geçmişte sabit 3.5 ile indirdiğim zamanlarda olmuştu

araştırdım zaten 1mbps 128kb diyor 0.128 mb diyelim ben 19 mbps alıyorum 19x0.128 ile saniyede 2,432 mb veri indirebilmem lazım hadi %100 verimle iletim olmuyor küsüratı at 2mb/s ile indirme yapabiliyor olmam lazım kaldıki geçmişte sabit 3.5 ile indirdiğim zamanlarda olmuştu
hangi sağlayıcıyı kullanıyorsun ?

hesaba göre yapılınca 1 mb/sn'den fazla hız alabiliyor olmam gerekiyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

turkcell superonline fiber altyapıda var

hesaba göre yapılınca 1 mb/sn'den fazla hız alabiliyor olmam gerekiyor

turkcell superonline fiber altyapıda var
paketinin linkini atarmısın

büyük ihtimalle gece artan paketlerden saat 18:00 la 06:00 arası olması lazım

onu bilmiyorum maalesef babam ilgileniyor paket/paket yenileme işi ile şimdiye kadar hiç sorunum olmadığı için hiç dahil olmadım ben de ucuz pakete mi geçti diyeceğim ancak 19mbps download hızı alıyorum ooklada

maalesef dün gece 00.30da bile 1.2mb ile indiriyordum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,180,574
Üyeler
187,358
Son üye
HercuLess
Geri