Yardım Anakart sorunu

Reaksiyon skoru
2
2 yıllık Asus marka X556U modelli laptopumda açılmama sorunu vardı. Daha sonrasında yetkili servise başvurduğumda anakartının yanmış olduğu ve tamirinin mümkün olmadığını söyledi. Yeni bir anakart için söylediği 1600 TL lik fiyat da bir hayli pahalıya mâl oluyor. Sonrasında internet sitelerinde yaptığım araştırmada 700 TL ye bir anakarta sahip olabileceğimi gördüm. Acaba bana sunulan fiyatın bu kadar yüksek olma sebebi ne ? Bu işin ederi bu mu ?

Sadece sorun anakartta olmayabilir, benim pc de de o şekilde sorun olmutu garantiye göderdik değiştirdiler ücretsiz

İşin garip yanı bilgisayar bu sorunu garantisi bittikten 9 gün sonra gösterdi.
Malesef ya tamirini yaptıracaksınız ya da öyle elinizde kalacak,ve size tavsiyem serviste onarım yaptırmanız servisteki yetkililer komple testten geçirip fiyat çıkartıyorlar ,mahalle pc cisi başka sorunlar varsa göremeyebilir

2 yıllık Asus marka X556U modelli laptopumda açılmama sorunu vardı. Daha sonrasında yetkili servise başvurduğumda anakartının yanmış olduğu ve tamirinin mümkün olmadığını söyledi. Yeni bir anakart için söylediği 1600 TL lik fiyat da bir hayli pahalıya mâl oluyor. Sonrasında internet sitelerinde yaptığım araştırmada 700 TL ye bir anakarta sahip olabileceğimi gördüm. Acaba bana sunulan fiyatın bu kadar yüksek olma sebebi ne ? Bu işin ederi bu mu ?
700liraya senin pcnin modeli anakarti mi yoksa baska bir modelin anakartimi

Aslına bakarsan bilgisayarın özelliklerinden pek anlamıyorum bu anakarat bilgisayar arası bir uyum mu oluyor?
Laptoplar da vida delikleri yerleri farklı olduğu için direk 1e 1 model anakarti alman lazim yoksa anakart tam oturmaya bilir

Geri