PC Temizliğini Nasıl Yapmalıyım?

Reaksiyon skoru
267
Aslında forum üyeliğimin ilk amacıbu konuydu ama baya gecikti :)
Şimdi PCm fazla tozlandı ve ben ilk defa temizleyeceğim. Bunu nasıl yapmalıyım soru bu? Detaylıca tozunu alıp temizlemek istiyorum. Misal bezle mi sileyim tozları süpürgeyle süpüre de bilirim saçma olabilir belki bu, ama hiç fikrim yok ne yapmam gerektiği hakkında. Yardım eder misiniz lütfen?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yokmu önerisi olan :(

@epica59 hocam öneriniz yok mu reaksiyon atmıştınız ama?

En İyi Cevap
bu video baya detaylı birbak istersen

öyle çok aracım yok hocam temizlik için bir de bu kadar eski bir pcm olmadığı için ne kadar işime yarar bilemiyorum.
hayır ya çok pahalı şeyler değiller diye hatırlıyorum
bu temizliği yaptıktan sonra pc pırıl pırıl olur

öyle çok aracım yok hocam temizlik için bir de bu kadar eski bir pcm olmadığı için ne kadar işime yarar bilemiyorum.
sadece sprey yap zaten o kadar detaylıya gerek yok

hayır ya çok pahalı şeyler değiller diye hatırlıyorum
bu temizliği yaptıktan sonra PC pırıl pırıl olur

sadece sprey yap zaten o kadar detaylıya gerek yok
asıl sorum şu bileşeneri çıkarmam faydalı olur mu?
özellikle macun yenilemem gerekiyor işlemci için onu da yaparım diye düşünüyordum temizlikle beraber ama alamadım daha termal macunu o yüzden işlemciyi sonra temizleyeceğim.

özellikle macun yenilemem gerekiyor işlemci için onu da yaparım diye düşünüyordum temizlikle beraber ama alamadım daha termal macunu o yüzden işlemciyi sonra temizleyeceğim.
ekran kartınada termal macun yenilemesi yapınız

tüm paarçalara en azından bir kere üfle

ekran kartınada termal macun yenilemesi yapınız

tüm paarçalara en azından bir kere üfle
Ekran kartına nasıl yapacağım?
Hiç bilmiyorum herhalde vidalarını söküp parçalarına ayırmak falan gerekir ki o iş de hiç benlik değil, hem şuan ısınmıyor bir problemi yok gerekir mi ki?

Ayrıca garanti dışı da oluyor macun yenileyince bence gerek yok.

Ekran kartına nasıl yapacağım?
Hiç bilmiyorum herhalde vidalarını söküp parçalarına ayırmak falan gerekir ki o iş de hiç benlik değil, hem şuan ısınmıyor bir problemi yok gerekir mi ki?

Ayrıca garanti dışı da oluyor macun yenileyince bence gerek yok.
yakında bir bilgisayarcıya götür yada youtubeden bakarak yap

Ekran kartı macun değişikliği garantiyi bozuyor hocam onu yapmam.
aldığınız yere sorun yapıyorlarmı yapmıyorlarsa garanti bitince yap ama yap çünkü önemli bir şey bu

şimdilik sprey al spreyle termal macun değiştir ekran kartına bir üfle aradaki tozlar çıksın tamam mı şimdilik bu iş görür

Geri