Forumda Sokak Jargonu Kullanılması!

Lan var lan var. Samimi 2 kişinin kendi arasındaki lan, len kullanimina mudahale edilmez. Fakat gidip tanimadiği birine "Lan sen ne diyorsun" gibi bir şey yazarsa uyarı alır :)
Ab şu napim diyenlere de ceza versene konu açıyorum rehber. Adam gelip napim diyor sonra kawga ediyoruz.

Ekler

• Screenshot_20201219-021839_Chrome.jpg
    Screenshot_20201219-021839_Chrome.jpg
    180.5 KB · Hit: 46
knk zaten burası forum olmasa kimse bu kadar temiz (küfürsüz veya argosuz )konuşmaz şahsen benim gerçek hayatta 10 kelimemden 2 si falan küfür oluyor :D
+1 forumda dikkat etmeye çalışıyorum ama bazı troll hesaplar yüzünden uyarı puanı alıyorum.

+1 forumda dikkat etmeye çalışıyorum ama bazı troll hesaplar yüzünden uyarı puanı alıyorum.
bende baya zorlanıyom dikkat etmekte tam yazacam aklıma geliyor ban yiyeceğim :D sonra geri silip düzgün bi dille yazıyorum.

Bildiğiniz üzere konu açılırken ya da konuya cevap verilirken "gardaş, bilader, agalar, beyler, lan" gibi ifadeler kullanılıyor. Bu şahsen beni rahatsız ediyor, forumda kadın kullanıcılar da var, aynı zamanda bu dil pek hoş bir dil değil, bunun uyarı puanı verilmeden uyarılmasının iyi olacağını düşünüyorum.
İfadeler gayet normal bir şekilde kullanılıyor. Ki zaten bayan bir kullanıcı olunca kullanıcı adını görüp ona göre hitap ediliyor. Etkileşim arttırmak için açılmış bir konu olduğunu düşünüyorum.

İyi geceler dostlar

knk lütfen birgün izmire gelirsen alsancakta içerlere doğru gir sonra orda garip tipli erkekler görürsen onlara aşko de unutulmaz bi tecrübe yaşarsın :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,414
Üyeler
184,161
Son üye
neurtal
Geri