The Last Dragonborn
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 18
engeeeeel.Özelden söyle aşkım.
engeeeeel.Özelden söyle aşkım.
Seni stalklarım aşko.engeeeeel.
knk zaten burası forum olmasa kimse bu kadar temiz (küfürsüz veya argosuz )konuşmaz şahsen benim gerçek hayatta 10 kelimemden 2 si falan küfür oluyorforum olmasa çoksel bir şey derdim.
Ab şu napim diyenlere de ceza versene konu açıyorum rehber. Adam gelip napim diyor sonra kawga ediyoruz.Lan var lan var. Samimi 2 kişinin kendi arasındaki lan, len kullanimina mudahale edilmez. Fakat gidip tanimadiği birine "Lan sen ne diyorsun" gibi bir şey yazarsa uyarı alır
erkeksin sen laSeni stalklarım aşko.
+1 forumda dikkat etmeye çalışıyorum ama bazı troll hesaplar yüzünden uyarı puanı alıyorum.knk zaten burası forum olmasa kimse bu kadar temiz (küfürsüz veya argosuz )konuşmaz şahsen benim gerçek hayatta 10 kelimemden 2 si falan küfür oluyor
Konumuma bak beh. Kaç tl verirsem engeli açarsın?erkeksin sen la
neyse bye.
bende baya zorlanıyom dikkat etmekte tam yazacam aklıma geliyor ban yiyeceğim sonra geri silip düzgün bi dille yazıyorum.+1 forumda dikkat etmeye çalışıyorum ama bazı troll hesaplar yüzünden uyarı puanı alıyorum.
İfadeler gayet normal bir şekilde kullanılıyor. Ki zaten bayan bir kullanıcı olunca kullanıcı adını görüp ona göre hitap ediliyor. Etkileşim arttırmak için açılmış bir konu olduğunu düşünüyorum.Bildiğiniz üzere konu açılırken ya da konuya cevap verilirken "gardaş, bilader, agalar, beyler, lan" gibi ifadeler kullanılıyor. Bu şahsen beni rahatsız ediyor, forumda kadın kullanıcılar da var, aynı zamanda bu dil pek hoş bir dil değil, bunun uyarı puanı verilmeden uyarılmasının iyi olacağını düşünüyorum.
Boş mesaj yazıp raporla mesajı kaldırılıyor.Ab şu napim diyenlere de ceza versene konu açıyorum rehber. Adam gelip napim diyor sonra kawga ediyoruz.
Kim o? aşkoBoş mesaj yazıp raporla mesajı kaldırılıyor.
Aga ben de Devrek bu aradaBen de Çaycuma
knk lütfen birgün izmire gelirsen alsancakta içerlere doğru gir sonra orda garip tipli erkekler görürsen onlara aşko de unutulmaz bi tecrübe yaşarsınKim o? aşko