red dead redemption 2 kaldırır mı?

testlere bakmadan araştırmadan sallamak kolay... forumun en büyük sıkıntılarından biri :D
bu videoyu izlemeni öneririm videodaki işlemci biraz düşük kalıyor ama görünen değerlere ortalama 5 fps katarak izlersen yaklaşık sonuçları göreceksin
sağol hocam bakıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

720p de orta ayarlarda 50 fps olursa ben okum aslında :=)

sağol hocam bakıyorum

videoda grafikler çok yüksek adam texture quality'i ultraya çekmiş düşürürsen 50 ye kadar zorlar diye düşünüyorum

sağol hocam bakıyorum

videoda grafikler çok yüksek adam texture quality'i ultraya çekmiş düşürürsen 50 ye kadar zorlar diye düşünüyorum
Ben texture quality çok düşürmeyi önermem bastığınız toprak bile çamur gibi gözüküyor, yerdeki ufak çakıllar derinlik efekti gidip düz fotoğraf gibi gözüküyor low texture ayarında... Texture high kullanılabilir ama low cidden zorunda kalmadıkça tercih edilmemesi gereken bir ayar bence.

sağol hocam oynanmayacak gibi durmuyor. ps4 üm var ama oyunda orjinal Türkçe yama olmadığı için. Yama kurup PC den oynamak daha mantıklı geldi.

sağol hocam oynanmayacak gibi durmuyor. ps4 üm var ama oyunda orjinal Türkçe yama olmadığı için. Yama kurup PC den oynamak daha mantıklı geldi.
hocam ya 900 p de medium ayar oynarım ya da 720 p de high oynarım 30 fps oynanmayacak gibi durmuyor. (Tabi drop yemezsem..)

hocam ya 900 p de medium ayar oynarım ya da 720 p de high oynarım 30 fps oynanmayacak gibi durmuyor. (Tabi drop yemezsem..)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,105
Üyeler
188,879
Son üye
dlzdma
Geri