Sosyal Medyadaki Sümüklü Futbol Cahilleri

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
2010-2011 Şike sezonu ligin ne halt olduğunu çok önceden belli etti zaten
O yüzden fenerli arkadaşlar gelip ' şeref, şan ' bu kelimeler sizlere yakışmıyor.
NOKTA

para mı hahahah zorla içeri tıktınız adamı baktınız böyle olmayacak bütün dünya federasyonları üzerinize geliyor çıkarttınız peki Fatih terim daha büyük suçları olmasına rağmen neden halen içeri alınmıyor bilemezsin burdan şu çıkar Fenerbahçe'nin başarısna karşınız!!!!
kendileri diyor

ümit karan diyor ben konusursam herkes gs den soğur

biri vardı ismini unutttum ama oda dedi ben konusursam 2006 daki şampiyonluk el değiştirir mustafa cengiz diyor ben gs nini %100 şike yapmadığına kefil olamam

mesaj kastınız derken bu konuda yazdıklarıma bak öyle konuş
para mı hahahah zorla içeri tıktınız adamı baktınız böyle olmayacak bütün dünya federasyonları üzerinize geliyor çıkarttınız peki Fatih terim daha büyük suçları olmasına rağmen neden halen içeri alınmıyor bilemezsin burdan şu çıkar Fenerbahçe'nin başarısna karşınız!!!!
onlara göre böyle.
Hepinize şunla elveda edeyim:

Sadece bir yıl ya bağımsız tarafsız fedarasyon gelsin yönetsin insanların gözü futbol görsün...

kendileri diyor

biri vardı ismini unutttum ama oda dedi ben konusursam 2006 daki şampiyonluk el değiştirir mustafa cengiz diyor ben gs nini %100 şike yapmadığına kefil olamam
Peki bu konuşmanın kanıtını atabilir misin?

kendileri diyor

Ama gözleri kapalı ne yapacaksın ki ne yapsan boş hiç GS'den birisi içeri tıktılar mı hayır hiç ağır cezalar yedi mi hayır hiç kupa el değiştirme konusu açıldı mı hayır neden ????

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri