T.P.G.
80+ Titanium
- Reaksiyon skoru
- 38,685
Düşmüş gibi göstermeye*Twitter olunca daha da takıyorlar. Bence iptal olacak ama hadi hayırlısı. Baksana vakaları düşürmeye başladılar.
Düşmüş gibi göstermeye*Twitter olunca daha da takıyorlar. Bence iptal olacak ama hadi hayırlısı. Baksana vakaları düşürmeye başladılar.
Tamam, gördüm.Mutasyonun aylar önce çıktığına dair hiçbir şey göremedim.
Ya da korona insafa geldi biz sınav olalım diye yayılım hızını azalttı 30k vaka 15-20k ya indi 1 günde. Korona Türklere bulaşmıyor artık(!)As bayrakları as.Düşmüş gibi göster
ne sınavı bubişey diyicem ben lise 1 e gidiyorum bütün derslerden sınava girdik biz sınav olur muyuz
Olmazsınbişey diyicem ben lise 1 e gidiyorum bütün derslerden sınava girdik biz sınav olur muyuz
Yani bbc de yalan haber yapıyorsa haber medyası çöplüğe dönmüş demektir.Tamam, gördüm.
Çay içiyoruz çünkü, çay koronayı önler al bi keyif çayı(!)Ya da korona insafa geldi biz sınav olalım diye yayılım hızını azalttı 30k vaka 15-20k ya indi 1 günde. Korona Türklere bulaşmıyor artık(!)As bayrakları as.
tamamOlmazsın
Girsiysen daha olmazsın.bişey diyicem ben lise 1 e gidiyorum bütün derslerden sınava girdik biz sınav olur muyuz
Görmediğimiz şey sanki. Medya her zaman yönetilir.Yani bbc de yalan haber yapıyorsa haber medyası çöplüğe dönmüş.
Hayal gücüne hayranımYa da korona insafa geldi biz sınav olalım diye yayılım hızını azalttı 30k vaka 15-20k ya indi 1 günde. Korona Türklere bulaşmıyor artık(!)As bayrakları as.
2.sinavlarida oldunuzmubişey diyicem ben lise 1 e gidiyorum bütün derslerden sınava girdik biz sınav olur muyuz
2. sınav yok.2.sinavlarida oldunuzmu