Gravewormszr
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,717
ben de gördüğün gibi feneri bıraktım liverpoola geçtim. naparsa yapsınlarDur daha bu başlangıç. @Ali Koç başkanımla fena beddualarımız var.
bunlar sarani ne saniyor ben onu anlamadim ali gelmeden oncede olamiyorlardi ali geldi yine olamadilar ali gitti yine olamayacaklarDur daha bu başlangıç. @Ali Koç başkanımla fena beddualarımız var.
ben de gördüğün gibi feneri bıraktım liverpoola geçtim. naparsa yapsınlar
paşam size haksızlık yapılmış ya tüm forum şimdi ali koç pfp yapalım .doncelikle tesekkur ediyorum ve buyuk bi haksizlik oldugunu dile getirmek istiyorum. saran bey oylari caldi ve senelerdir bu kadar transfer yapilmasina ragmen taraftar halende begenmedi . umarim 50 yil daha sampiyon olamazsiniz gun yuzu gorme essekbahce![]()
o kadarina gerek yok hocam bedel odeyecekler zatenpaşam size haksızlık yapılmış ya tüm forum şimdi ali koç pfp yapalım .d
Allah 1 Reis 2 siz 3 hocam seviliyorsunuzo kadarina gerek yok hocam bedel odeyecekler zaten![]()
akpli ve 60 yas uzerindeysen siralamanin soyle olmasi gerek;Allah 1 Reis 2 siz 3 hocam seviliyorsunuz![]()
60 yas altıyım hocam ondan sıralama kayık biraz 3 seneye reis 1 e geçecekakpli ve 60 yas uzerindeysen siralamanin soyle olmasi gerek;
reis 1 Allah 2 ali 3
3 sene cok hocam reisi 1e al seriden60 yas altıyım hocam ondan sıralama kayık biraz 3 seneye reis 1 e geçecek
Reis 1 damadı 2 karısı 3akpli ve 60 yas uzerindeysen siralamanin soyle olmasi gerek;
reis 1 Allah 2 ali 3