Gravewormszr
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,630
....... ...... hop
Son düzenleme:
oncelikle tesekkur ediyorum ve buyuk bi haksizlik oldugunu dile getirmek istiyorum. saran bey oylari caldi ve senelerdir bu kadar transfer yapilmasina ragmen taraftar halende begenmedi . umarim 50 yil daha sampiyon olamazsiniz gun yuzu gorme essekbahceEvet arkadaşlar bugün Fenerbahçe için büyük gündü. Sonunda bütün sandıklar açıldı ve resmi olmayan sonuçlara göre Fenerbahçe'nin yeni başkanı Sadettin Saran oldu. Şimdiden hayırlı olsun. @Ali Koç başkanım size geçmiş olsun, @Sadettin Saran başkanım size de hayırlı olsun.
Galatasaray'da Florya Metin Oktay Tesisleri'nde bayraklar yarıya indi.
oncelikle tesekkur ediyorum ve buyuk bi haksizlik oldugunu dile getirmek istiyorum. saran bey oylari caldi ve senelerdir bu kadar transfer yapilmasina ragmen taraftar halende begenmedi . umarim 50 yil daha sampiyon olamazsiniz gun yuzu gorme essekbahce![]()
başkanım siz üzülmeyin ford bayisinde çalışırsınızoncelikle tesekkur ediyorum ve buyuk bi haksizlik oldugunu dile getirmek istiyorum. saran bey oylari caldi ve senelerdir bu kadar transfer yapilmasina ragmen taraftar halende begenmedi . umarim 50 yil daha sampiyon olamazsiniz gun yuzu gorme essekbahce![]()
suan itirazlarimiz devam etmekte umarim sonuclanir ve secim tekrarlanir.Başkanım en son seçim sonuçlarına itiraz edecektiniz, onun sonucu ne oldu? Başvurunuzu yaptınız mı?
Seçim karnımı acıktırdıya hocam siz Bursada yaşıyorsunuz sanırım güzel süt helvası yapan yer önerir misinizEvet arkadaşlar bugün Fenerbahçe için büyük gündü. Sonunda bütün sandıklar açıldı ve resmi olmayan sonuçlara göre Fenerbahçe'nin yeni başkanı Sadettin Saran oldu. Şimdiden hayırlı olsun. @Ali Koç başkanım size geçmiş olsun, @Sadettin Saran başkanım size de hayırlı olsun.
Galatasaray'da Florya Metin Oktay Tesisleri'nde bayraklar yarıya indi.
suan itirazlarimiz devam etmekte umarim sonuclanir ve secim tekrarlanir.
saranda jk ajani pek bisey degismez gibi . adi steven olan adami baskan yapti kobani bahce teror bahce rezilbahceUmarım başkanım. Bir Galatasaray'lı olarak bayrakları yarıya indirdik tesislerde, hiç hoş olmadı. Size güvenimiz tam.
7 senede sadece 1 kupa olmasına rağmen 7900 oy alabiliyor. Kulübü küme düşürse geçerli oyların tamamını alacak demek ki.