YouTube kanalı ve içeriği

atarız atarız link sallayın :)
Attım linki
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

benim çok uğraşmadığım ama 100 küsür bin izlenmesi olan kanalım kadar tecrübem var şu kadar söyliyim emin ol resmi ve sade detaylı anlatım yaparsan izlenmiyor yapman gereken samimi olmak takipçilerinle arkadaşmış gibi konuş ve çekinme gül kahkaha at sesli konuşursan kimse yargılamaz konuyu direkt anlatırsan maalesef izlenmiyor farklı ve sana özgün olması şart alanında bir numara olmaya çalışmasan da olur hedeflerini küçük küçük koy başardığın zaman çok mutlu oluyorsun o küçük şeyler birleşip yarın bir dağ oluverir bir de kanalın patlarsa o en güzel zamanında çok güzel değerlendir herkesi kendine çekmeye ve bağlamaya sende kalmalarına uğraş. her konuda destekçi ve yardımcı olurum oluruz forumda çok güzel ve iyi insanlar var.:)
Çok teşekkür ederim foruma geldiğim günden beri burda birbirine yardımcı olmaya çalışan aile sıcaklığında çok samimi çok güzel insanlar var hepinize gerçekten çok teşekkür ederim ilerleyen süreçlerde değişik içerik fikirlerimde var

Attım linki

Çok teşekkür ederim foruma geldiğim günden beri burda birbirine yardımcı olmaya çalışan aile sıcaklığında çok samimi çok güzel insanlar var hepinize gerçekten çok teşekkür ederim ilerleyen süreçlerde değişik içerik fikirlerimde var
bende teşekkür ederim aynı hisleri bende yaşadım :) güzel fikirlerin varsa bekleme harekete geç :) banada atarsan bende abone olayım

Arkadaşlar linki durum olarak profile yapıştırıyorum ve abone olmanızı bekliyorum 😊

silindi

Son düzenleme:
Sağlık konusunda bilgin nedir ? Sağlık çalışanı veya öğrencisi misin ?
7 yıldır profesyonel olarak sağlık eğitimi alıyorum

Verdiğin bilgilerden birisi negatif etkilenirse başın belaya girebilir. Mahkemelerle uğraşmak durumunda kalabilirsin.
Bu yüzden haftada bir video atacağım zaten

Verdiğin bilgilerden birisi negatif etkilenirse başın belaya girebilir. Mahkemelerle uğraşmak durumunda kalabilirsin.
Bunun üç katı daha kitap var evde okuyup bitirdiğim

ekonomi üzerine youtube kanalı açmayı düşünüyorum ortak olursan beraber açabiliriz
Hiç anlamam sayılır ekonomiden 😊

Sağlık konusunda bilgin nedir ? Sağlık çalışanı veya öğrencisi misin ?
Diploma ve öğrenci kaydı verebilirim isterseniz evimde hala meslek dersi kitapları duruyor

Son düzenleme:
7 yıldır profesyonel olarak sağlık eğitimi alıyorum

Bu yüzden haftada bir video atacağım zaten

Bunun üç katı daha kitap var evde okuyup bitirdiğim

Hiç anlamam sayılır ekonomiden 😊

Diploma ve öğrenci kaydı verebilirim isterseniz evimde hala meslek dersi kitapları duruyor
Mesleğin ne ?

Hımm olabilir elbette. En azından mesleğin sağlık ile alakalı. Bu konuda eğitim almışsın. Başarılar dilerim 👍
Bu konuda eğitim aldığım için burdan yürümek istiyorum zaten teknoloji konusunda iddialı değilim o benim sadece hobim kanala güzel içerik çıkarsa onu da atarım video olur sadece

Hımm olabilir elbette. En azından mesleğin sağlık ile alakalı. Bu konuda eğitim almışsın. Başarılar dilerim 👍
Daha önce de insan sağlığı başlığı altında bir iki yazı paylaştım forumda ve güzel tepkiler aldım 😊😊

Biz elimizden geldiğince destek oluruz ama büyük bir kitleye hakim olacaksın içeriklerini de özenle eleyerek seçmen lazım irdeleyici ve aşağılayıcı bir tavır gösterirsen kariyerin başlamadan biter benden söylemesi.

Biz elimizden geldiğince destek oluruz ama büyük bir kitleye hakim olacaksın içeriklerini de özenle eleyerek seçmen lazım irdeleyici ve aşağılayıcı bir tavır gösterirsen kariyerin başlamadan biter benden söylemesi.
Ona elbette dikkat edeceğim ama benim korkum samimiyetimi kaybetmek istemiyorum 😊

Sizden tek beklentim abone olmanız şu anlık kanalda amatörce çekilmiş bir video var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,521
Üyeler
192,738
Son üye
HLLGLN
Geri