14 Bin lira sistem topladım nasıl?

oc yapmak çok kolay
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bedava oc yapmak boşu boşuna 300tl verme

Sağol kasa kafama takıldı bide ekran kartında Palit gamerock bir düz modeli bir oc modeli var arada 300 lira oynuyor ne yapmalıyım :)
OC modelinin OC potanisyeli daha yüksek diye okumuştum sanki. Emin değilim, yanlış bilgi vermek istemem. Seni şimdi başka birine bağlıyorum. Kendisi hem TD500 hem de Gamerock 3070 kullanıcısı :D @cfranko

OC modelinin OC potanisyeli daha yüksek diye okumuştum sanki. Emin değilim, yanlış bilgi vermek istemem. Seni şimdi başka birine bağlıyorum. Kendisi hem TD500 hem de Gamerock 3070 kullanıcısı :D @cfranko
OC modeli sadece daha fazla Power Limit alıyor.
Extreme overclock yapılmayacaksa önemsiz

Gayet normal bir değer sanırım 3600mhz c16 ram fiyatlarından haberiniz yok.

3600mhz c18'e ufak bir oc yapılırsa c16 oluyor zaten :). Gidip neden 3200 alsın.
Haberim var ama bütçede belli ;) dediğiniz döngüyü insanlar 10k altı sisteme bile koyabiliyor. Zaten şu var ki en düşük RAM 550 bandında iken siz 750 tllik bir bütçe ayırıp RAM koyup birde savunuyorsunuz bakın modele bile değinmedim zaten 3200 MHz CL 15 bile alırım daha iyi :) bütçe 14k ;) 5k bütçesi olana ne koyacaksınız en düşük 550 tllik ürün yönetebilirsiniz pardonda mantık mantık...

hocam sistemde kasa psu kaldı bi tek onları ne düşünürüz sizce itopyadan hazır olarakmı alsam çok iyi bilmiyorum kasa toplamayı hydro td 500 e uyarmı vesaire sıkıntı çıkmasın :)
Hydro uyar td500'e td500 içinden hangi model psu çıkıyor bilmiyorum.

Hydro uyar td500'e td500 içinden hangi model psu çıkıyor bilmiyorum.
Boş kasa olarak alıcam.

Haberim var ama bütçede belli ;) dediğiniz döngüyü insanlar 10k altı sisteme bile koyabiliyor. Zaten şu var ki en düşük RAM 550 bandında iken siz 750 tllik bir bütçe ayırıp RAM koyup birde savunuyorsunuz bakın modele bile değinmedim zaten 3200 MHz CL 15 bile alırım daha iyi :) bütçe 14k ;) 5k bütçesi olana ne koyacaksınız en düşük 550 tllik ürün yönetebilirsiniz pardonda mantık mantık...
Hocam sizin bir ram öneriniz varsa alabilirim.

OC modeli sadece daha fazla Power Limit alıyor.
Extreme overclock yapılmayacaksa önemsiz
Hiç overclock yapmam hiçbir parçaya kendi haliyle kullanacağım düz modeli alıyorum gamerock

Msi gamingx trio alırsam 600 lira pahalı deymezmi acaba?

Boş kasa olarak alıcam.

Hiç overclock yapmam hiçbir parçaya kendi haliyle kullanacağım düz modeli alıyorum gamerock

MSI Gaming X TRIO pek iyi değil.
9 fazlı 50 Amper VRM var çok kötü
GameRock ise 12 Faz 50 Amper çok daha iyi
GameRock alın bence gerçi overclock yapmayacaksanız PCB çok fark etmez

hocam sistemde kasa psu kaldı bi tek onları ne düşünürüz sizce itopyadan hazır olarakmı alsam çok iyi bilmiyorum kasa toplamayı hydro td 500 e uyarmı vesaire sıkıntı çıkmasın :)
HIGH power gold alacaksın on numara ama bu bütçeye daha iyileri var diyenler var ama bütçeyi fazla zorlamamak önemli HIGH power gold tek dezavantajı kısa ömürlü olması oda yağ döngüsü ile dezavantajı erteliyebilirsiniz ek olarak TD500 içindeki geleni alabilirsin mantıklı şuan 1500 bandında ;) 1600 iken bile mantıklı geliyor gelmiyor demiştik mantıklı gelmişti ;)

HIGH power gold alacaksın on numara ama bu bütçeye daha iyileri var diyenler var ama bütçeyi fazla zorlamamak önemli HIGH power gold tek dezavantajı kısa ömürlü olması oda yağ döngüsü ile dezavantajı erteliyebilirsiniz ek olarak TD500 içindeki geleni alabilirsin mantıklı şuan 1500 bandında ;) 1600 iken bile mantıklı geliyor gelmiyor demiştik mantıklı gelmişti ;)
Set olarak al diyorsun bana da öyle mantıklı geldi teşekkür ederim öyle alacağım.

Boş kasa olarak alıcam.

Şefim RAM konusunda alacaksan trident neo z al katan rahat olsun bütçen iyi 10k altında değil ki sana en düşük 16 GB RAM fiyatı 550 TL olan ürün önereyim ama fazla geliyorsa ona göre ayar çekeyim.

MSI Gaming X TRIO pek iyi değil.
9 fazlı 50 Amper VRM var çok kötü
GameRock ise 12 Faz 50 Amper çok daha iyi
GameRock alın bence gerçi overclock yapmayacaksanız PCB çok fark etmez
Tamam artık son kararı vereceğim sanırım gamerock alcam şuan bile 14 bini aştım anakart olarak attığım anakart nasıl veya MAG B550 Toamahawk mı alsam.

Şefim RAM konusunda alacaksan trident neo z al katan rahat olsun bütçen iyi 10k altında değil ki sana en düşük 16 GB RAM fiyatı 550 TL olan ürün önereyim ama fazla geliyorsa ona göre ayar çekeyim.
Hocam siz link bırakın tek tek açtım sayfaları son bir düşünücem iki üç tane öneriniz varsa da kabulum geil pek duymadığım bir marka.

Geri