Acıktım

Midorchys

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
374
Arkadaşlar bu iftarda ne yediniz? Gününüz nasıldı? Ben şuan acıktım valla baya tıka basa yememe rağmen. Gittim gene yiyorum sahurda gene yerim.

Konuyu egolu doktor adlı arkadaş istedi diye açtım. Şurada mutluluktan elim ayağıma dolanmış adam gelmiş fazla konu açıyorsun diyor. Yazık ya.
44e2d7592e7ee7fcadff3bf6963c4fa2.jpg

JAT-L41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Hahaha
Reaksiyonlar: Bobo
yorum nasıl kaldırılıyor ben hâlâ bulamadım?

Babana söyle ben açlıktan ölürsem bilgisayarı kullanamayız, hemen yemek söyleyiversin.

• Hahaha
Reaksiyonlar: Bobo
Babana söyle ben açlıktan ölürsem bilgisayarı kullanamayız, hemen yemek söyleyiversin.
Söylesin kanka hemen. Kıskanınca bu kadar belli etmeyin. 40 gün önce lösemi tanısı kondu molalarda az buçuk eve gelebiliyorum adamda o anlarım iyi geçsin moral olsun diye Bi pc alayım dedi. İyi bir masaüstü çocukluğumdan beri hayalimdi sonunda gerçekleşti 2-3 konu açtım diye suçlu muamelesi görüyorum. Cidden boşsunuz hemde ne kadar boş. Engellendin

Söylesin kanka hemen. Kıskanınca bu kadar belli etmeyin. 40 gün önce lösemi tanısı kondu molalarda az buçuk eve gelebiliyorum adamda o anlarım iyi geçsin moral olsun diye Bi pc alayım dedi. İyi bir masaüstü çocukluğumdan beri hayalimdi sonunda gerçekleşti 2-3 konu açtım diye suçlu muamelesi görüyorum. Cidden boşsunuz hemde ne kadar boş. Engellendin

he sen o arkadaş tın :D hayırlı olsun

he sen o arkadaş tın :D hayırlı olsun
Aynen [emoji16] tüm forum lösemi arkadaş diye tanıyo beni [emoji16][emoji16][emoji16]

Biz forum düzelsin diye uğraştıkça, siz daha da suyunu çıkartıyorsunuz. (y)
Böyle devam ...

Aynen [emoji16] tüm forum lösemi arkadaş diye tanıyo beni [emoji16][emoji16][emoji16]

Hocam bilmiyordum losemi oldugunuzu actiginiz birkac konuya bende yazmistim birseyler cok gecmis olsun Allah yardimcin olsun

Geçmiş olsun, kıskandığım falan yok niye kıskanayım? En fazla gıpta ederim. Sürekli konu açmandan mütevellit yazdım. Bir de gelmiş Acıktım diye konu açıyorsun, ZAFER, ACIKTIM vs vs. Zaten halihazırda açtığın konu var, onun altına yazabilirsin. Çok gereksiz konular açtın.

Geri