Psu fanı hızı yavaşlatılabilir mi?

ArdaYza35

80+
Reaksiyon skoru
0
Öncelikle selamın aleyküm bilgisayarımda eski Windows 10 sürümlerini sorunsuz kullanıyorum ama Windows 10 2004 sürümüne guncelledikten sonra psu fanı çok hızlı dönmeye başladı ve çok yüksek güçte bir ses çıkıyor, bu ses beni rahatsiz ediyor ve korkmaya başladım. Acaba bu psu fan hızını düşürme imkanimiz varmı psu markası: platoon pl-9259

öyle bir şey pek mümkün değil platoon psu larda zaten ses çıkarır
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

rahatsız etme konusu ise yapacak bir şey yok eğer bütçe varsa kaliteli bir psu al

Öncelikle selamın aleyküm bilgisayarımda eski Windows 10 sürümlerini sorunsuz kullanıyorum ama Windows 10 2004 sürümüne guncelledikten sonra psu fanı çok hızlı dönmeye başladı ve çok yüksek güçte bir ses çıkıyor, bu ses beni rahatsiz ediyor ve korkmaya başladım. Acaba bu psu fan hızını düşürme imkanimiz varmı psu markası: platoon pl-9259
PSU fanını anakarta bağlayınca çözülebilir belki. Ya da sessiz fan takılabilir. Ama değeceğini düşünmüyorum, satıp daha kaliteli ürün almak daha mantıklı bence.

Son düzenleme:
bu psu gayet iyi sıkıntı tarafında ise bence o psuyu sök çünki o kadar kalitesiz bir markaya güven olmaz hiç riske atmA

Birde bir şey sormak istiyorum eski Windows 10 sürümlerinde sorun olmuyorken yeni sürümde neden bu sorun oldu? Geçici olarak win8.1 kullansam fan sorunun devam eder mi?

Birde bir şey sormak istiyorum eski Windows 10 sürümlerinde sorun olmuyorken yeni sürümde neden bu sorun oldu? Geçici olarak win8.1 kullansam fan sorunun devam eder mi?
denemekten zarar gelmez

Tamam beyler artık bütçe ayarlayıp değiştirmek lazım peki bilgisayara zarar vermez demi sadece ondan korkuyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu psu yu alsam ses yapma sıkıntısı falan olurmu sizce
(Eğer önermiyor iseniz 350tl civarında psu önerir misiniz? (cpu bağlantım 4 pin))
https://www.hepsiburada.com/sharkoon-shp650-v2-650w-80-120-mm-fanli-atx-guc-kaynagi-p-HBV00000BT3MA?magaza=Zonebilişim
Bunu alınç Bazılarında ses sorunu olabiliyor ama genele olarak bütçenin en iyi PSU'su.

Ya beyler az önce bir şey farkettim de ekran kartı driverlari güncel değilken bu ses olmuyor guncelledikten sonra ses başlıyor

Son düzenleme:
Geri