Sea of thives oynayan arkadaş lazım.

Yeni hesaptan tekrar alın hocam farklı microsoft hesabı ama aynı xbox hesabıyla oyuna devam edebiliyosunuz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tavern of the old mariners öneririm kültür seviyesi çok yüksek bir sunucu
önceden öyle yapıyordum ilk ay 6tl idi şimdi hep 29tl

Evet bu ay kaldırmışlar sanırım

@TheFaLcoN ben oynayabilirim isterseniz ama illa 4 kişi oynancak diye bir kaide yok zira çoğu oyuncu galleon sürmekten kaçar
evet bu ay kalktı sanırım keşke tekrar gelse boşta kaldık forzada gitti sotta oynayacak bişey kalmadı

evet bu ay kalktı sanırım keşke tekrar gelse boşta kaldık forzada gitti sotta oynayacak bişey kalmadı
Hocam sotun her zaman steamden alınması taraftarıyım. Şu an indirimde 30₺. Steamden alınmasının sebebide bir yerden sonra gamepass fiyatının oyun fiyatını katlamasıdır. Forza için bir şey diyemeyeceğim ama sota devam etmek istiyorsanız steamden alınız.

Hocam sotun her zaman steamden alınması taraftarıyım. Şu an indirimde 30₺. Steamden alınmasının sebebide bir yerden sonra gamepass fiyatının oyun fiyatını katlamasıdır. Forza için bir şey diyemeyeceğim ama sota devam etmek istiyorsanız steamden alınız.
30tl yok ki kartımda olsada alamam

Açıldı konusu yine canım çekti bak alıkoyamadım kendimi

Ekler

• 1608987568954.png
    1608987568954.png
    2.8 MB · Hit: 48
Hocam 2 kişiyiz siz de gelirseinz 3 kişilk oynayabiliriz ?

Hocam biz oynuyoruz gelmek isterseniz oynarız beraber.
At özelden dcyi gelirim ben

Hocam sea of thieves aldım dayanamayıp. 70tl harcadım başka oyunlarla birlikte :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,391
Üyeler
187,501
Son üye
sadas12
Geri