Whatsapp yeni politika

Keremdiyola

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
392
Selamlar webteknonun son videosunu izledim ve wpye girdm benim karşıma da çıktı sonra çıktım sonrasında bir sohbetten mesaj geldi yanlışlıkla tıkladım soruyu sormadı daha da çıkmadı onayladım mı onaylamadım mı nereden değiştirebilrm
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Karşıma uyarı çıktığı zaman bişeye tıklamayıp çıktım sonra geri girdm uygulama kapalıyken

Selamlar webteknonun son videosunu izledim ve wpye girdm benim karşıma da çıktı sonra çıktım sonrasında bir sohbetten mesaj geldi yanlışlıkla tıkladım soruyu sormadı daha da çıkmadı onayladım mı onaylamadım mı nereden değiştirebilrm

Karşıma uyarı çıktığı zaman bişeye tıklamayıp çıktım sonra geri girdm uygulama kapalıyken
Onayladıysanız değişteribileceğinizi sanmıyorum.

Sözleşmeyi kabul ettiniz! :cool:

Ekler

• mqdefault.jpg
    mqdefault.jpg
    5.9 KB · Hit: 53
Onayladıysanız değişteribileceğinizi sanmıyorum.
Onayla tuşuna basmadım sadece çıktım ve uygulamayı arkaplandan kapattım sonrasında sohbetten gelen mesaja yanlışlıkla tıkladım çıkmadı

ben etmedim de etmek mi lazım?

Onayla tuşuna basmadım sadece çıktım ve uygulamayı arkaplandan kapattım sonrasında sohbetten gelen mesaja yanlışlıkla tıkladım çıkmadı
Onaylamadıysanız sıkıntı yoktur hocam rahat olun.

Ben direkt kabul ettim.
Tereddüt yok.
Zaten konuştuğumuz kişi de yok.

Geri