GTA 5 eski hesabımda oynayamıyorum

Zırto

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
1,000
Arkadaşlar epic gamesten gta 5 indirmiştim hesabımda vardı onlinede 40 level falandı pc yi formatladım epic games hesabına bağlandım gta yi yukledim fakat yeni hesap açtı nedense yuklerkende hesaba falan bağlatmadı nasıl eski hesabıma dönebilirim?

Arkadaşlar epic gamesten gta 5 indirmiştim hesabımda vardı onlinede 40 level falandı PC yi formatladım epic games hesabına bağlandım gta yi yukledim fakat yeni hesap açtı nedense yuklerkende hesaba falan bağlatmadı nasıl eski hesabıma dönebilirim?
Kendi rockstar hesabına girdin mi?

Rockstar gamese gir ordan kendi hesabına gir öyle başlat.
Tamam deniyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Rockstar gamese gir ordan kendi hesabına gir öyle başlat.
Hesaba girdim fakat normalde onlinede 40 level falandım ama gta ya girerken online gözükmüyor story mode var sadece online açılması için ilk onamı girmem lazım
1610233576876.png

Son düzenleme:
Tamam deniyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hesaba girdim fakat normalde onlinede 40 level falandım ama gta ya girerken online gözükmüyor story mode var sadece online açılması için ilk onamı girmem lazım Alıntıyı görüntüle
ALlah ALlah böyle olmaması lazımdı direk online seçeneğpide oluyodu orda.Bir bilgim yok bu konuda.

ALlah ALlah böyle olmaması lazımdı direk online seçeneğpide oluyodu orda.Bir bilgim yok bu konuda.
İlk story mode ye girdim ayarlardan play online dedim girdi onlineye hallettim yardımın için sagol iyi akşamlar

@Vesemir birde konu dışı olucak ama ekran kartından anlarmısın ?

Sor dostum bildiğim kadarıyla yardım ederim.
Cs de falan 300 fps alıyorum kasıyormus gibi göstermiyor ama 90 fps lerde kasıyormus gibi gösteriyor gta da vsync ı kapatınca 90 ve 100 arası fps oluyor kasıyormus gibi gösteriyor acaba monitör kaynaklımı yoksa ekran kartımı monitörüm 10 yıllık donustucuyle bağlıyorum :D

Cs de falan 300 fps alıyorum kasıyormus gibi göstermiyor ama 90 fps lerde kasıyormus gibi gösteriyor gta da vsync ı kapatınca 90 ve 100 arası fps oluyor kasıyormus gibi gösteriyor acaba monitör kaynaklımı yoksa ekran kartımı monitörüm 10 yıllık donustucuyle bağlıyorum :D
Büyük ihtimalle dönüştürücüyle alakalı.Sen çalıştığına şükret dönüştürücünün :D . Bide ben 60 hz kullanıyom 10 yıldır kör olucam artık.

hocam story modda biraz ilerleyince online açılıyodu yanlış bilmiyorsam

Geri