Asus TUF M3 vs Logitech G203 Lightsync

Reaksiyon skoru
6
Ani dönüşler, pençe tutuş, Yüksek Hz, Ergonomik, Rahat Kayan, Ne Çok Hafif Ne Çok Ağır, Mouse Tekerleği Dayanıklı Olacak Şekilde Bu Kriterlere Göre Hangi Mouse’yi Almalıyım???

TUF M3'ü kullanmadım tam bir bilgim yok fakat uzun bir süredir G203 Lightsync kullanıcısıyım. İstediğin tüm kriterleri karşılıyor. Fiyatının da en iyilerinden birisi zaten kendisi.

Merak ettiğin bir soru varsa sorabilirsin. (Driverını kullanmıyorum)

TUF M3'ü kullanmadım tam bir bilgim yok fakat uzun bir süredir G203 Lightsync kullanıcısıyım. İstediğin tüm kriterleri karşılıyor. Fiyatının da en iyilerinden birisi zaten kendisi.

Merak ettiğin bir soru varsa sorabilirsin. (Driverını kullanmıyorum)
Bende bir mouse var ve Ani çevirince saçmalıyor G203 de böyle bir olay yok dimi valorantta arkama ani dönemiyorum

Ne demek kardeşim her zaman.
Daha önce pahalı bir mouse kullanmadıysan G203'ü eline aldığın anda o ucuz mouse ile aralarındaki farkı hissediyorsun. Sana o güveni veriyor mouse. Memnun olmadığım hiçbir olay yok mouse'da. Pençe tutuş içinse çok doğru bir tercih kendisi

Ani dönüşler, pençe tutuş, Yüksek Hz, Ergonomik, Rahat Kayan, Ne Çok Hafif Ne Çok Ağır, Mouse Tekerleği Dayanıklı Olacak Şekilde Bu Kriterlere Göre Hangi Mouse’yi Almalıyım???
rampageden g203 e geçtim
keşke daha önce geçseydim
mouse adam akıllı olduğunu belli ediyor
rgb si efso

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,557
Üyeler
187,700
Son üye