Parçaları değişebilen laptop varmı

Eski i3'lü laptoplarda bazen i5 i7 takan oluyor, ekran kartını bilmiyorum yapan birinin olup olmadığını ama yapılıyordur uyumlu olduğu sürece
Mantıklı ama normalde laptopta 80W ekran kartı varsa 80W yerine 90W alamam o yüzden çok fazla güç değişmez diye düşünmüyorum

Bu yorumu ve bu yorumu ciddiye alıp kasa topluyacam sadece 15 yaşındayım virüsten sonra akrabalarıma götürürüm diye dedim ama neyse kasa çok daha fazla saf güçmüş demek
Aga istersen micro ITX bir sistem topla taşıması yine zor olur ama taşınır bence.

Gaming modellerde değiştirebiliyor ama sadece işlemci oda aynı tdp değerine sahip olması gerekli ekran kartı anakart değiştiremezsin..

Gaming modellerde değiştirebiliyor ama sadece işlemci oda aynı tdp değerine sahip olması gerekli ekran kartı anakart değiştiremezsin..
Monster gaming laptoplarda değişebilirler mı yani

"lehimsiz" Laptopda işlemci ve ekran kartı rehimli olur. Kafana göre değiştirmezsin.
Ekran kartını hatırlamıyorum da işlemci sokete takılıydı ben baktığımda. Sökmüştüm de ne yazıyor diye bakmak için.

Tüm parçaları değişen yani mesala ekran kartından sıkldım veya daha güçlü bir ekran kartına ihtiyacım oldu işlemci ihtiyacım oldu bunları dehiştirebilechim bir laptop varmı veya bu sene çıkarmı teşekkürler
bazı laptoplarda dediğin oluyor ama günümüzde o modeller çok ama çok az

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,173,076
Üyeler
186,290
Son üye
MeteUysal
Geri