Parçaları değişebilen laptop varmı

Reaksiyon skoru
5
Tüm parçaları değişen yani mesala ekran kartından sıkldım veya daha güçlü bir ekran kartına ihtiyacım oldu işlemci ihtiyacım oldu bunları dehiştirebilechim bir laptop varmı veya bu sene çıkarmı teşekkürler

Tüm parçaları değişen yani mesala ekran kartından sıkldım veya daha güçlü bir ekran kartına ihtiyacım oldu işlemci ihtiyacım oldu bunları dehiştirebilechim bir laptop varmı veya bu sene çıkarmı teşekkürler
Günümüzde pek yok.

Varsa 1 2 tane örnek yazAbilirmisin fiyatları normal olursa sevinirim
Parçalarını kafana göre değiştiremezsin. Belirli standartları var ayrıca bahsettiğim laptoplar çok eski.

Parçalarını kafana göre değiştiremezsin. Belirli standartları var ayrıca bahsettiğim laptoplar çok eski.
Eskiyse işime yaramaz ev kullanıcısı olarak ki mesala birine giderken götürmek isterim ve aynı zamanda sistemi sürekli modifiye etmekte isterim ama bu gidişle bir istehim olmuyqcak
1-aralarda uçurum gibi performans farkı olurmu kasayla vs laptobun
Eyerki ilk cevap evet se bana 10k ya kasa+monitörmü. laptopmu daha uygun olur teşekkürler

aralarda uçurum gibi performans farkı olurmu kasayla vs laptobun
Bir laptopdaki RTX 2070 ile masaüstündeki RTX 2070 performansı hemen hemen aynıdır ama aralarında uçurum kadar fiyat farkı var.

Bütçe 10k sizce ne yapmalıyım
Saf güç istiyorsan masaüstü alabilirsin, yanında taşıma sürekli farklı yerlerde kullanacaksan laptop alabilirsin.
Hangisini istiyorsan bütçeni belirtip tavsiye konusu açın.

Laptop'ların genel olarak RAM, HDD, SSD gibi bileşenleri değişir. Anakart vesaire değişimi ancak bilgisayar bozulduğu takdirde yapılır.

Kesinlikle kasa almalısınız çok daha memnun olursunuz 10 yıldır laptop kullanan birisi söylüyor bunu.
Saf güç istiyorsan masaüstü alabilirsin, yanında taşıma sürekli farklı yerlerde kullanacaksan laptop alabilirsin.
Hangisini istiyorsan bütçeni belirtip tavsiye konusu açın.
Bu yorumu ve bu yorumu ciddiye alıp kasa topluyacam sadece 15 yaşındayım virüsten sonra akrabalarıma götürürüm diye dedim ama neyse kasa çok daha fazla saf güçmüş demek

Eski i3'lü laptoplarda bazen i5 i7 takan oluyor, ekran kartını bilmiyorum yapan birinin olup olmadığını ama yapılıyordur uyumlu olduğu sürece

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,173,685
Üyeler
186,364
Son üye
Wortex7
Geri