Neler Yeni

Parçaları değişebilen laptop varmı

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Enes
Tüm parçaları değişen yani mesala ekran kartından sıkldım veya daha güçlü bir ekran kartına ihtiyacım oldu işlemci ihtiyacım oldu bunları dehiştirebilechim bir laptop varmı veya bu sene çıkarmı teşekkürler

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Tüm parçaları değişen yani mesala ekran kartından sıkldım veya daha güçlü bir ekran kartına ihtiyacım oldu işlemci ihtiyacım oldu bunları dehiştirebilechim bir laptop varmı veya bu sene çıkarmı teşekkürler
Günümüzde pek yok.

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Varsa 1 2 tane örnek yazAbilirmisin fiyatları normal olursa sevinirim
Parçalarını kafana göre değiştiremezsin. Belirli standartları var ayrıca bahsettiğim laptoplar çok eski.

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Enes
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Parçalarını kafana göre değiştiremezsin. Belirli standartları var ayrıca bahsettiğim laptoplar çok eski.
Eskiyse işime yaramaz ev kullanıcısı olarak ki mesala birine giderken götürmek isterim ve aynı zamanda sistemi sürekli modifiye etmekte isterim ama bu gidişle bir istehim olmuyqcak
1-aralarda uçurum gibi performans farkı olurmu kasayla vs laptobun
Eyerki ilk cevap evet se bana 10k ya kasa+monitörmü. laptopmu daha uygun olur teşekkürler

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
aralarda uçurum gibi performans farkı olurmu kasayla vs laptobun
Bir laptopdaki RTX 2070 ile masaüstündeki RTX 2070 performansı hemen hemen aynıdır ama aralarında uçurum kadar fiyat farkı var.

dolaroldu8tl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,658
İsim
Yiğit Emir Özkan
İlgilendiği Kategoriler
Telefon, PC
Instagram
rexalwst
Steam
yaşıyorum hala
Discord
Rexalest#0427

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Bütçe 10k sizce ne yapmalıyım
Saf güç istiyorsan masaüstü alabilirsin, yanında taşıma sürekli farklı yerlerde kullanacaksan laptop alabilirsin.
Hangisini istiyorsan bütçeni belirtip tavsiye konusu açın.

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Laptop'ların genel olarak RAM, HDD, SSD gibi bileşenleri değişir. Anakart vesaire değişimi ancak bilgisayar bozulduğu takdirde yapılır.

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Enes
Kesinlikle kasa almalısınız çok daha memnun olursunuz 10 yıldır laptop kullanan birisi söylüyor bunu.
Saf güç istiyorsan masaüstü alabilirsin, yanında taşıma sürekli farklı yerlerde kullanacaksan laptop alabilirsin.
Hangisini istiyorsan bütçeni belirtip tavsiye konusu açın.
Bu yorumu ve bu yorumu ciddiye alıp kasa topluyacam sadece 15 yaşındayım virüsten sonra akrabalarıma götürürüm diye dedim ama neyse kasa çok daha fazla saf güçmüş demek

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45

Mr. Edri

80+ Platinum
En İyi Cevap
26
Dahası  
Reaksiyon skoru
23,307
İsim
.
Eski i3'lü laptoplarda bazen i5 i7 takan oluyor, ekran kartını bilmiyorum yapan birinin olup olmadığını ama yapılıyordur uyumlu olduğu sürece

Top Bottom