lerensavasl
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,225
Meb tabletleri hala dağıtıyor mu la? Ben yaklaşık 5-6 yıl önceki sistem diye biliyordum. General Mobile'ler falan.
Umarım. Ama çıkar adalet yok evinde çift çift cihazı olanlara veriyolar. Kimse duyar kasmasin bu forumda biri rtx 3080 - 3090 lı bir pc si olsa bile ister beleş bir şey çünkü çıksa ben almıyacam diyen olmazMEB o tabletleri 100 lira bile ayıramayan aileler için veriyor, umarım size çıkmaz da ihtiyacı olan birine çıkar
Uzaktan eğitim için veriyor. Bazı toxic ahlak edep yoksunu insanlar masa altında oynamak için istiyor.Meb tabletleri hala dağıtıyor mu la? Ben yaklaşık 5-6 yıl önceki sistem diye biliyordum. General Mobile'ler falan.
Dağıttı tablet pubg mobilde 36FPS mi ne veriyorMeb tabletleri hala dağıtıyor mu la? Ben yaklaşık 5-6 yıl önceki sistem diye biliyordum. General Mobile'ler falan.
Buradan tableti lüks için aldığın anlaşılıyor ama o tabletler ihtiyacı olana verilir lüks için değil.Tabletin mesala misafirlikte filan iyi oluyor
Tanıdıksız zor, ya da malum partiye üye olacak ailenUmarım. Ama çıkar adalet yok evinde çift çift cihazı olanlara veriyolar. Kimse duyar kasmasin bu forumda biri rtx 3080 - 3090 lı bir pc si olsa bile ister beleş bir şey çünkü çıksa ben almıyacam diyen olmaz
Azıcık halsiyeti olan alırım demez 3100'lü RX570'li sistemim var gittim 2 tablet aldım geçen ay kuzenlerim için kimse 3000 lira ile fakir olmaz.Umarım. Ama çıkar adalet yok evinde çift çift cihazı olanlara veriyolar. Kimse duyar kasmasin bu forumda biri rtx 3080 - 3090 lı bir pc si olsa bile ister beleş bir şey çünkü çıksa ben almıyacam diyen olmaz
Devlet uzaktan eğitim için 1.6k lık tablet dağıtıyor 500tl lik tablet bile yeter uzaktan eğitimeUzaktan eğitim için veriyor. Bazı toxic ahlak edep yoksunu insanlar masa altında oynamak için istiyor.
Olum dalgamı geçiyorsun ?Tabletin mesala misafirlikte filan iyi oluyor
500tl lik tablet yeter mi ? Güldürme 500tl lik tablet chrome açarsa şükürDevlet uzaktan eğitim için 1.6k lık tablet dağıtıyor 500tl lik tablet bile yeter uzaktan eğitime
TanıdıksıZ değil benim kuzenlerim benden çok çok daha varlıklı 3 tane cihazı vardı pc + telefon + tablet şimdi 4 tane oldu 2 tablet çok iyi diğer kuzenlerime neredeyse tüm tanıdıklarıma ama bize vermediler.Tanıdıksız zor, ya da malum partiye üye olacak ailen
Harbiden ya. Devlete söyleyelim 3070’i 3080 le değiştirsin malum 8K oyunculuk şart artık(!)Olum dalgamı geçiyorsun ?
500tl lik tablet yeter mi ? Güldürme 500tl lik tablet chrome açarsa şükür