En iyi İptv Serveri nedir ?

AyazArm

80+
Reaksiyon skoru
72
Aradaşlar Selam iptv alıcamda netim iyi sizce hangisini alim ?

İPTV'de bir çeşit korsan. Önermem gidin Bein Sports alın.

İPTV'de bir çeşit korsan. Önermem gidin Bein Sports alın.
BeinSports alıyoruz da aldığımız hizmet hoş değil.

Biz de Digiturk uydusu yok. O yüzden BeIN Connect uygulamasından Smart TV uygulaması için Süper Lig sezonluk paket aldk. Ama Bein Connect SmartTv uygulaması bildiğiniz bozuk. Her maç yayın donuyor. Ha bire Digiturk destekle uğraşıyoruz.

Biz de Digiturk uydusu yok. O yüzden BeIN Connect uygulamasından Smart TV uygulaması için Süper Lig sezonluk paket aldk. Ama Bein Connect SmartTv uygulaması bildiğiniz bozuk. Her maç yayın donuyor. Ha bire Digiturk destekle uğraşıyoruz.
İlla Digiturk ün ken uydusu olması gerekmiyor türksat yada eutelsat olması yetiyor

En azından kimsenin hakkını yemiyorsunuz. Bende Digiturk kullanıcısıyım asla tavsiye etmem ama Süper Lig yüzünden kullanıyorum.

Ben kullanıyorum her sene alırım 200 TL verdim 1 sene kafam rahat mis gibi tv telefon pc her yerden izliyorum

En azından kimsenin hakkını yemiyorsunuz. Bende Digiturk kullanıcısıyım asla tavsiye etmem ama Süper Lig yüzünden kullanıyorum.
BEİN SPORTS TARAFLI BİR KURULUŞTUR !
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben kullanıyorum her sene alırım 200 TL verdim 1 sene kafam rahat mis gibi tv telefon pc her yerden izliyorum
dm den atarmısın siteyi

Evet ama evinizde hızlı bir internet yoksa kanser edebiliyor
İnternette sıkıntı yok da dediğim gibi Bein Connect Smart TV uygulaması çok sıkıntılı. Çok hantal çalışıyor ve bir sürü hata veriyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,518
Üyeler
187,694
Son üye
recep433
Geri