leonardo77
80+
- Reaksiyon skoru
- 128
AM4 soket sogutucu onerisi lazim.Ryzen 3 3100 e sağlam bir oc yapacagim ondan dolayi. 175TL civari pek aşmassa sevinirim
T6 Ultra.
T5 falan onerenler oluyor bu butcede en iyisi o mudur?T6 Ultra.
T6 Ultra.
T6 en iyisidir; https://www.akakce.com/islemci-sogutucu/en-ucuz-snowman-t6-ultra-6-fiyati,738140920.htmlT5 falan onerenler oluyor bu butcede en iyisi o mudur?
Cok buyuk hocamT6 bakılabilir ancak 210 TL civarına gelir, alternatif olarak buna bakabilirsin.
Ben de aynısını bugün satın aldım, hiç fena durmuyor. 6 ısı borusu ve 3 RGB fan 190 TL'ye baya iyi. Eğer Papara kullanıcısı isen 9.50 TL para iadesi de alıyorsun ve 180 TL'ye gelmiş oluyor.![]()
Soğutucu & Fan - Kasa & Laptop Fanı - n11
Soğutucu & Fan ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Soğutucu & Fan çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.urun.n11.com
Içinden cikan macun yeterlimidir yoksa ekstradan alinmali mi?
Bedava hocamT6 bakılabilir ancak 210 TL civarına gelir, alternatif olarak buna bakabilirsin.
Ben de aynısını bugün satın aldım, hiç fena durmuyor. 6 ısı borusu ve 3 RGB fan 190 TL'ye baya iyi. Eğer Papara kullanıcısı isen 9.50 TL para iadesi de alıyorsun ve 180 TL'ye gelmiş oluyor.![]()
Soğutucu & Fan - Kasa & Laptop Fanı - n11
Soğutucu & Fan ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Soğutucu & Fan çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.urun.n11.com