Gamegaraj Rtx2060 sistem alınır mı?

berkaysenal

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
242
Üzerinde özelleştirmeleri de var sadece dışardan patriot ssd alıcam bu fiyata alınır mı beklemeli miyim ?

Fiyatı baya uygun bence.

Üzerinde özelleştirmeleri de var sadece dışardan patriot ssd alıcam bu fiyata alınır mı beklemeli miyim ?
Hocam fiyatı bir yana koyup düşünürsek 1660 super gibi bi kart kullanıp rami 8 yapmaları saçma.Anakartda daha iyi olabilirmiş.

Fiyatı baya uygun bence.
Bana da öyle geldi yani beklense de bunun altına düşmez zaten acil ihtiyacım var elimdeki laptopu sattım. Sadece acaba bu fiyatın çok altına düşer mi onu merak ediyorum beklenmesi gerekir mi? Bence düşmez ama.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam fiyatı bir yana koyup düşünürsek 1660 super gibi bi kart kullanıp rami 8 yapmaları saçma.Anakartda daha iyi olabilirmiş.
Hocam ben özelleştirmiştim gözükmüyor mu orda ?

Bana da öyle geldi yani beklense de bunun altına düşmez zaten acil ihtiyacım var elimdeki laptopu sattım. Sadece acaba bu fiyatın çok altına düşer mi onu merak ediyorum beklenmesi gerekir mi? Bence düşmez ama.

Düşmez. Alın gitsin fiyatı baya uygun.

16gb +2060 var. Sen yanlış görmüşün.

hayır asıl ürün gözükür.

Düşmez. Alın gitsin fiyatı baya uygun.

16gb +2060 var. Sen yanlış görmüşün.
pardon ben sağ tarafa bakmışım gayet iyi fiyatına göre

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,793
Üyeler
184,052