Android Neden Kingroot Kullanmamalısınız

wpa_supplicant

80+ Silver
En İyi Cevap
22
Reaksiyon skoru
4,910
1 Kas 2020
Yer imlelerine ekle
Evet, farkındayım tek tık ile root etmek kulağa çok cazip geliyor ama bu yazıyı okuduktan sonra bir daha kingroot kullanmayacağınızdan eminim.

Kingroot nedir?

Kingroot telefonunuzu tek tık ile root eden ve root u yönetmenizi sağlan bir Çin yapım uygulamadır.

Neden kullanmamalısınız:

Kingroot u yüklediğinizde telefonunuza yüzlerce adware(reklam) yükler.

Kingroot telefonunuzun kilit ekranını ele geçirir ve kilit ekranını reklamlar ile süsler.

Kingroot izniniz olmadan rootlama ile yakından uzaktan hiçbir şekilde alakası olmayan iki dosya yükler ve siz bu dosyaları kaldırsanız dahi Wi-Fi ye bağlandığınıza otomatik olarak geri yükler. Dosya konumu; (root > system > bin).

AVG antivirüs, kingroot u "kişisel verileri çalmak" ile suçladı.

Kingroot u kaldırmanız onu telefonunuzdan tamen temizlemez. Cihazda yaptığı değişiklikler olduğu gibi kalır.

Son söz,
Tek tık ile android cihazları rootladığını iddia eden hiçbir uygulama güvenli değildir ve kingroot da buna dahildir.

Kaynakça? Nereden buldunuz bunu? (KingRoot güvensizliğini biliyorum kaynakça istiyorum)

Telefonu kapatıp her iki tuşa da basarsak gelen menüden root yapamıyor muyuz?

Telefonu kapatıp her iki tuşa da basarsak gelen menüden root yapamıyor muyuz?
Onu orijinal recovery ile yapamazsınız. CWM, TWRP vs. İle magisk veya superSU kurabilirsiniz.

İçerik güzel, kelimeleri düzgün yazarsanız ve biraz da görsellik için renk gibi detaylar eklerseniz hoş bir içerik olacaktır.

İçerik güzel, kelimeleri düzgün yazarsanız ve biraz da görsellik için renk gibi detaylar eklerseniz hoş bir içerik olacaktır.
Telefondan yazıyorum. Zor oluyor.

Kingroot ile ilgili bu yazdıklarının detaylısı xda forumunda mevcut, detay isteyenler Xda kingroot security ya da privacy etiketleriyle arama yapabilir. Reddit'te de çok konuşuldu.

Kingroot ile ilgili bu yazdıklarının detaylısı xda forumunda mevcut, detay isteyenler Xda kingroot security ya da privacy etiketleriyle arama yapabilir. Reddit'te de çok konuşuldu.
Ben bildiklerimi yazdım. Olabilir.

Tamamdır yazar sizsiniz eminim. (Ciddiyim Technopat'ta da gördüğümden sormuştum.)

Güzel konu olmuş. Ellerine sağlık.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,184,110
Üyeler
187,931
Son üye
zhwk4n
Geri