Kaan yılmaz
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 212
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Tamamdır tekrardan teşekkürlerZaten araçtan indirince son sürüm yükleniyor
Tamamdır tekrardan teşekkürlerZaten araçtan indirince son sürüm yükleniyor
Yardımcı olabildiysem ben teşekkür ederim dostum.Tamamdır tekrardan teşekkürlervideoda like patlar
![]()
Usb seçersem orda rufus a gerek kalmazmiKanka win10 indir yaz google'ye. Microsoft'un sitesinden indir. Programda usb'ni seç ve devam et. Kendisi usb'ye kuracak. Daha sonra format at ve PC açılınca KMSAuto ile crackle. Ben bu şekilde yapıyorum henüz sıkıntı çıkarmadı.
Ben formatı şöyle attım;Arkadaşlar win10 usb si hazırlıyıcam rufus programı ile ama hangi sürümü indirmem gerek nerden indiricem bilmiyorum
Ben 0 dan pc topladım son 2 parca kaldı geldikleri zaman formasız olucak yani sıfırdan format atıyorumBen formatı şöyle attım;
ayarlar> güncelleştirme ve kurtarma> başlayın > her şeyi kaldır
Bu şekilde tüm usb kuruluma ayrılır. Rufusta ise bir kısmı kuruluma bir kısmı depolamaya ayrılır. Ama biçimlendirince ikisi de normale döner.Usb seçersem orda rufus a gerek kalmazmi
gerek kalmaz dostumUsb seçersem orda rufus a gerek kalmazmi
Anladım peki bu uif mi ne kurulumu vardı o yine olucakmiBu şekilde tüm usb kuruluma ayrılır. Rufusta ise bir kısmı kuruluma bir kısmı depolamaya ayrılır. Ama biçimlendirince ikisi de normale döner.
Uif kurulumu olurmugerek kalmaz dostum
uif bildiğim kadarıyla bir uzantı çeşidi fakat konuyla bağdaştıramadım yani o konuda pek bilgim yok ama dediğim şekilde yeni alınmış ve hiç bir şey yüklenmemiş bir bilgisayara usb yolu ile rahatça windows 10'u kurabilirsin.Anladım peki bu uif mi ne kurulumu vardı o yine olucakmi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Uif kurulumu olurmu