serhatemin
80+
- Reaksiyon skoru
- 140
arkadaşlar 130 dolar değerinde hesabım çalındı 2 yıllık emeklerim gitti nasıl alıcam ben bunu satıp harçlık yapayım dedim dolamdırıldım
Hesabım çalındı diyerek geri alabilirsin anca ondan başka yolu yokarkadaşlar 130 dolar değerinde hesabım çalındı 2 yıllık emeklerim gitti nasıl alıcam ben bunu satıp harçlık yapayım dedim dolamdırıldım
Steam desteğe ticket at. eskiden aldığın bir oyunun faturasının felan ekran görüntüsünü almışmıydın, bunları kanıt olarak steam desteği atabilirsin.arkadaşlar 130 dolar değerinde hesabım çalındı 2 yıllık emeklerim gitti nasıl alıcam ben bunu satıp harçlık yapayım dedim dolamdırıldım
Doğru konuştun ve vesemir dayiHesabım çalındı diyerek geri alabilirsin anca ondan başka yolu yok![]()
kaldırdı onu da hesabın herşeyini kaldırdı değiştirdi steama ticket attım çok kötüyüm suan yakredi kartın hesapda ekliyse steam desteğe yaz kartın son 4 harfini söyle geri alırsın
discorddanAh kankam nerden sattın ?
Geçmiş olsun.
Dc den hesap satılırmı hiç ah be knk geçmiş olsun ticket atmayı dene.kaldırdı onu da hesabın herşeyini kaldırdı değiştirdi steama ticket attım çok kötüyüm suan ya
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
discorddan![]()
ticket attımDc den hesap satılırmı hiç ah be knk geçmiş olsun ticket atmayı dene.