Sistem özellikleri psu falan?bilgisayarı aciyorum 5 saniye sonra kapanıyor 2-3 saniye sonya tekrar aciliyor
PC daha 1 aylik sifir aldim
anakartSistem özellikleri PSU falan?
Psuyu değiştirin çok kalitesiz büyük ihtimalle o gücü veremiyor.anakart
MSI b360 gaming plus
ekran kartı
powercolor rx580 8gb
RAM
Corsair 16gb
islemci
Intel i7 gerisini hatirlamiyom
PSU frisby 650 w 80 plus
ornek psu verebilirmisinizPsuyu değiştirin çok kalitesiz büyük ihtimalle o gücü veremiyor.
daha 1 saat oncede aciliyodu 10 dk sonra donuyodu klavye mouse un isiklari gidiyodu. acma kapama tusu calismiyoduPsuyu değiştirin çok kalitesiz büyük ihtimalle o gücü veremiyor.
Psu için bütçe?ornek PSU verebilirmisiniz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
daha 1 saat oncede aciliyodu 10 dk sonra donuyodu klavye mouse un isiklari gidiyodu. acma kapama tusu calismiyodu
f/p olursaPSU için bütçe?
f/p olursa
ama aldigimdan beri calisiyor niye simdi ariza yapti
![]()
FSP FSP700-60AHBC 700W 85+ 12CM FAN AKTİF PFC ATX POWER SUPPLY Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
FSP FSP700-60AHBC 700W 85+ 12CM FAN AKTİF PFC ATX POWER SUPPLY en uygun fiyatı GittiGidiyor'da! FSP FSP700-60AHBC 700W 85+ 12CM FAN AKTİF PFC ATX POWER SUPPLY incelemesi, yorumlar, özellikleri, fiyat ve taksit seçenekleri için tıklayın!www.gittigidiyor.com
700w alırsan ileride upgrade yapmak daha rahat olur.
Kalitesiz çin malı bir psu biz 2 aya çöp olur diyorduk bir aya da oluyormuş.ama aldigimdan beri calisiyor niye simdi ariza yapti
tesekkurlerKalitesiz çin malı bir PSU biz 2 aya çöp olur diyorduk bir aya da oluyormuş.
Hemen hemen benimde böyle bir sorunum vardı bios update yaptım bi sıkıntı yok şuanbilgisayarı aciyorum 5 saniye sonra kapanıyor 2-3 saniye sonya tekrar aciliyor
PC daha 1 aylik sifir aldim