Gigabyte 1660 super oc ile mining değer mi ?

vvarşive

80+
Reaksiyon skoru
66
Abdullah abinin videosunun altına 6 günde kaarlı bir kazanç elde ettigini iddia etti bir arkadaş olabilir de fikir olarak sunmak istiyorum bugün değerleri görmek için minig yaptım. Ekran kartım 124,5 w kullanıyor ve 25mh/s kazıyor.Bir internet sitesinde 25 mhs değeri yazarak 125w tüketimi yazarak 0.85kr elektrik yakımından kaarım oldugu gösteriyor sizce dogrumu kaarım olur mu ?

Abdullah abinin videosunun altına 6 günde kaarlı bir kazanç elde ettigini iddia etti bir arkadaş olabilir de fikir olarak sunmak istiyorum bugün değerleri görmek için minig yaptım. Ekran kartım 124,5 w kullanıyor ve 25mh/s kazıyor.Bir internet sitesinde 25 mhs değeri yazarak 125w tüketimi yazarak 0.85kr elektrik yakımından kaarım oldugu gösteriyor sizce dogrumu kaarım olur mu ?
Doğru olabilir ama değmez kartı yormaya o kadar para için

karın olur ama 124w 25 mh kötü bir değer
iyi ayarlar yaparsan 80w 29 mh kullanabilirsin

Eline bir harçlık parası geçecektir fakat ekran kartını yorduğuna ve uğraştığına değer mi orasını bilemem.
Haklısın bence de yalnız ben açıp 1 ay 1 hafta gibi bir süre bırakmam pc de normal takılırken açıp bırakmayı oyuna girerken de kapatmayıı düşündüm. Ama haklısın!
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

karın olur ama 124w 25 mh kötü bir değer
iyi ayarlar yaparsan 80w 29 mh kullanabilirsin
undervolt bilmiyorum uğraşmam onunla o yüzden

Haklısın bence de yalnız ben açıp 1 ay 1 hafta gibi bir süre bırakmam pc de normal takılırken açıp bırakmayı oyuna girerken de kapatmayıı düşündüm. Ama haklısın!
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

undervolt bilmiyorum uğraşmam onunla o yüzden
çok kolay bir iş
msı afterburner üzerinden hem daha iyi mh kazanırsın hem de w düşer

İnternette varmı videosu en azından bakar öğrenirim ?
ben sana değerleri önerebilirim
ben de 1660 ti var benim değerlerim
Ekran Görüntüsü (29).png
27-28 mh kazıyorum ve 77 w harcıyor

@wh1te senin ekran kartı da mı 1660 superdi hocam

mining yaparken oyun oynama hocam
ne oyundan zevk alırsın ne de adam akıllı mining yapabilirsin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,188,598